$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Ernæringsfysiologi i Cluj-Napoca Romania

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studere… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat pakking og distribusjon.

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Cluj-Napoca Byen er hovedstaden i Cluj fylke i Romania og andre mest befolkede etter Bucuresti. Det er et byområde med en befolkning på over 300.000 innbyggere. Den har rundt 150 pre-universitet utdanningsinstitusjoner.

Topp Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Cluj-Napoca i Romania

Minimér
Les mer om å studere i Romania
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Romania

Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er ... +

Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er akkreditert i 2015 og har en varighet på 4 års studier, et dagskurs med 240 studiepoeng, i henhold til Bologna -avtalen. -
Bachelor