close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Ernæringsfysiologi i Taiwan

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Taiwan, offisielt Republikken Kina, er en stat i Øst-Asia og den første konstitusjonelle republikk i Asia. Taiwan har flere gode universiteter, hvorav mange har utvekslingsavtaler med utenlandske universiteter, og disse er en god måte å oppleve livet i Taiwan.

Bachelorgrad program i Ernæringsfysiologi i Taiwan

Minimér
Les mer om å studere i Taiwan
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Taipei, Taiwan

The Department of Food Science aims to train future leaders in the food industry. The curriculum integrates different professional fields, including chemistry, microbiology, b ... +

The Department of Food Science aims to train future leaders in the food industry. The curriculum integrates different professional fields, including chemistry, microbiology, biology, biochemistry, and processes. The courses allow our students to contribute to a vital sector of society whose demands are on the rise. The Department is also equipped with laboratories for our students to experience the cutting-edge technologies and experiment with their ideas. We also encourage our students to pass the national certification exams and become qualified food technicians. With professional knowledge, our students can excel in food processing, manufacturing, analysis, testing, production, and management tasks easily. Our students are also capable of working in domestic and foreign research institutes and conduct research on food, chemistry, nutrition, biotechnology, or other related fields. -
Bachelor
Kinesisk
sep. 2021
Campus