$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Ernæringsfysiologi i USA

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til e… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Bachelorgrad program i Ernæringsfysiologi i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, USA

Siden 1972 har Institutt for matvitenskap vært ledende når det gjelder å bidra til matkvalitet, sikkerhet, salgbarhet og tilgjengelighet gjennom dyktighet innen undervisning, ... +

Siden 1972 har Institutt for matvitenskap vært ledende når det gjelder å bidra til matkvalitet, sikkerhet, salgbarhet og tilgjengelighet gjennom dyktighet innen undervisning, forskning og utvidelse. Våre nasjonalt anerkjente bachelor- og kandidatprogrammer forbereder studentene på spennende og tilfredsstillende karrierer innen industri, myndigheter og akademia. Vi inviterer deg til å utforske nettstedet vårt og lære om matvitenskapsprogrammet ved University of Tennessee. Matvitenskap er et spennende tverrfaglig felt med sikte på å forbedre kvalitet, sikkerhet og ernæring i verdens matforsyning. Vi er mer enn mat; vi studerer hele prosessen, fra design til fordøyelse og alt i mellom. Her på UT lærer du hvordan mat kommer til den lokale matbutikken. Programmet vårt er mer enn å lære ved forelesning. Du vil tilbringe timer i laboratorier for å lære matens kvaliteter og sammensetning. Hvis du er interessert i kjemiske reaksjoner, forstår hvordan du forhindrer tilbakekalling av mat eller gir helsehjelp til en pasient, lar du UT være forberedt på å ta karrieren til neste nivå. Gradsalternativer Studenter med matvitenskap bruker de to første årene på å utvikle vitenskapelig og generell bakgrunnskunnskap som er nødvendig for kurs i øvre divisjon. Nødvendige vitenskapskurs inkluderer biologi, kjemi, matematikk, mikrobiologi, ernæring og fysikk. Den generelle bakgrunnen er gitt av kurs som kreves for VolCore og et innledende matvitenskapskurs. På øvre divisjonsnivå tar studentene kurs i biokjemi, matanalyse, matkjemi, matteknikk og matmikrobiologi. Vår fleksible læreplan gir deg muligheten til å fokusere dine akademiske studier i en av fire konsentrasjoner som støtter dine faglige mål. Matvitenskapskonsentrasjoner Vitenskapskonsentrasjon Denne konsentrasjonen forbereder deg på en karriere i næringsmiddelindustrien på lokalt, regionalt, nasjonalt eller globalt nivå. Andre kursalternativer inkluderer matemballasje, produksjonsoperasjoner, matkjemi, matmikrobiologi, regulatorisk og sensorisk vitenskap. Institute of Food Technologists (IFT) godkjenner denne konsentrasjonen og dens kurs. Pre-Professional konsentrasjon Studenter som er interessert i en karriere innen helsefeltet, for eksempel tannbehandling, medisin, apotek eller veterinæromsorg, bør erklære denne konsentrasjonen. Du vil ta nødvendige kurs for opptak til en profesjonell skole i tillegg til kjernekravskrav for en Bachelor of Science -grad i matvitenskap. Pre-profesjonell konsentrasjon 3 + 1 I likhet med vår pre-profesjonelle konsentrasjon, er Pre-Professional 3+1 rettet mot studenter som er tatt opp ved University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) før ferdigstillelse av en bachelorgrad. Du vil motta kreditt for de siste 30 timene med bachelorstudier etter vellykket gjennomføring av ditt første år ved UTHSC eller UTCVM. Femårig BS/MS Tennessee tilbyr et akselerert femårig kombinert bachelor-/masterprogram som lar deg telle 9 timers studiepoeng mot både bachelor- og mastergrader i matvitenskap. -
BSc
Fulltid
8 semestre
Engelsk
jan. 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, USA

Food Science er bruk av ingeniørvitenskap, biologi og fysikk for å studere matvarens natur, forverring, bearbeiding og forbedring for forbrukerne. Food Technology er anvendels ... +

Food Science er bruk av ingeniørvitenskap, biologi og fysikk for å studere matvarens natur, forverring, bearbeiding og forbedring for forbrukerne. Food Technology er anvendelsen av matvitenskap til valg, konservering, emballering, bearbeiding, distribusjon og bruk av trygge, næringsrike og sunne matvarer. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
jan. 2022
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, USA

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvite ... +

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvitenskap og matematikk på mat for å sikre at matvarene som spises er trygge og faktorer som smak, ernæringsmessig verdi og holdbarhet forbedres. -
Bachelor
Engelsk
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Cincinnati State
Cincinnati, USA

Bachelor of Applied Science grad i matlaging og matvitenskap forbereder studentene til å bli med i næringsmiddelindustrien som startforskere og teknologer eller å gå inn i rel ... +

Bachelor of Applied Science grad i matlaging og matvitenskap forbereder studentene til å bli med i næringsmiddelindustrien som startforskere og teknologer eller å gå inn i relaterte yrkesområder, inkludert produktforskning og utvikling, kvalitetskontroll og mattrygghet, samsvar med myndighetene, tilsyn med matproduksjon , og spesialitet ingrediens salg. I løpet av de to første årene av bachelorstudiet fokuserer studentene på det grunnleggende innen kulinarisk kunst. Studentene utvikler ferdighetene sine i Midwest Culinary Institutes toppmoderne kulinariske laboratorier og bakelaboratorier, under tilsyn av fakultetsmedlemmer med profesjonell ekspertise. I tredje og fjerde år utvider studentene sine kulinariske og matvitenskapelige ferdigheter. Kurs på øvre nivå inkluderer funksjoner for matingredienser, design og utvikling av matvareprodukter, sensorisk evaluering og testing, matmikrobiologi og annen forberedelse for profesjonell karriere. Studentene deltar i erfaringslæring gjennom samarbeidsutdanning hvert år av bachelorstudiet. Studenter som ønsker å overføre kreditt til Cincinnati State for kulinariske kurs fullført ved en annen institusjon, må møte programlederen. Kursoverføringskreditt kan være begrenset, basert på programakkreditering og studenters suksess i forrige kulinariske kurs. -
BSc
Engelsk
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, USA

Lær hvordan du designer og administrerer en liten gårdsbedrift. Studer prinsippene for bærekraftig jordbruk, inkludert ikke-kjemisk skadedyr- og jordforvaltning. Undersøk orga ... +

Lær hvordan du designer og administrerer en liten gårdsbedrift. Studer prinsippene for bærekraftig jordbruk, inkludert ikke-kjemisk skadedyr- og jordforvaltning. Undersøk organiske, lokale og urbane landbrukssystemer og studer motstandsdyktigheten til det amerikanske matsystemet. Få praktisk erfaring på den nye studentgården i Purdue University. -
Bachelor
Engelsk
Campus
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat.

Matvitenskap bruker vitenskap og ingeniørprinsipper for å studere mat, konservering og bearbeiding av mat. -
Bachelor
Campus
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, USA

Matvitenskap er et tverrfaglig programfelt som bruker kjemi, mikrobiologi, ingeniørfag og ernæring for å utvikle nye matvarer og prosesser for å forbedre sikkerheten og kvalit ... +

Matvitenskap er et tverrfaglig programfelt som bruker kjemi, mikrobiologi, ingeniørfag og ernæring for å utvikle nye matvarer og prosesser for å forbedre sikkerheten og kvaliteten på maten. Matvitenskapelig grad er internasjonalt anerkjent og er godkjent av Institute of Food Technologists. Mange studenter deltar i praksisplasser i næringsmiddelbedrifter og relaterte næringer. Studentene kan få studiepoeng for praksisplasser mens de får uvurderlig profesjonell erfaring. Institutt for matvitenskap og ernæring har også mange stipend tilgjengelig. -
BSc
Engelsk
 
Salem College
Winston-Salem, USA

Salem tilbyr en bachelor i vitenskap i biokjemi. Ved å ha hovedfag i biokjemi lærer du grunnleggende kjemi, biologi, fysikk og matematikk som vil hjelpe deg å forstå og løse p ... +

Salem tilbyr en bachelor i vitenskap i biokjemi. Ved å ha hovedfag i biokjemi lærer du grunnleggende kjemi, biologi, fysikk og matematikk som vil hjelpe deg å forstå og løse problemer innen helse, miljø, rettsmedisin og matsikkerhet på molekylært nivå. -
BSc
Engelsk
Campus