close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Ernæringsfysiologi i Florida USA

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvar… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp Bachelorgrad i Ernæringsfysiologi i Florida i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, USA

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvite ... +

Matvitenskap berører hver enkelt persons liv for mat er essensielt for livet. Matforskere bruker vitenskap som biologi, kjemi, fysikk, bioteknologi, mikrobiologi, ingeniørvitenskap og matematikk på mat for å sikre at matvarene som spises er trygge og faktorer som smak, ernæringsmessig verdi og holdbarhet forbedres. -
Bachelor
Engelsk
sep. 2021