43 Bachelor Programmer i Eventledelse i Europa for 2024

Bachelor Programmer i Eventledelse i Europa for 2024Filter
    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi inviterer deg til å gå inn i en verden der sport og dens verdier er allestedsnærværende. Gå inn i en verden av lidenskaper, følelser og sensasjoner. Integrer i et marked som aldri slutter å gjenoppfinne seg selv. Å velge AMOS betyr å bli med på pionerskolen innen sportsledelse i Europa, som siden 2007 har fulgt sine lidenskapelige elever med å bli med i sportsbransjen. Vi tilbyr kurs som fører til anerkjente sertifiseringer på høyt nivå.

    • Berlin, Tyskland
    • Iserlohn, Tyskland
    • + 1 more

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk, Tysk

    • Breda, Nederland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Som gründer i fritidssektoren er det opp til deg å gi folk en opplevelse som beriker livet deres. I dette studiet lærer du hvordan du kan skape minneverdige opplevelser.

    • Leeuwarden, Nederland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis du vil kjøre Disneyland i stedet for å besøke det, er Leisure & Events Management-programmet din type bachelorstudium. Studenter som vil trives her er nysgjerrige, kreative, initiativrike og fødte arrangører. Arbeid med virkelige prosjekter i løpet av dette 4-årige kurset mens du lærer alt du kan vite om fritidsindustrien for flere milliarder euro.

    • Il-Kalkara, Malta

    Fulltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Global College Malta Bachelorgraden i turisme og arrangementsledelse utforsker forholdet mellom turisme, arrangementer og det bredere miljøet, og hjelper til med å utvikle ferdighetene du trenger for å kunne evaluere og administrere turisme og scenebegivenheter på vertsdestinasjoner. Studiet er rettet mot studenter som har interesse for reiselivssektoren og er opptatt av å fokusere på det dynamiske feltet arrangementsledelse.

    • Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 3 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette lavere kurset vil gi deg en virkelig unik mulighet til å gå i gang med en spennende karriere i en blomstrende internasjonal liveindustri. Nedsenket i det blomstrende BIMM-samfunnet, med utallige muligheter til å samarbeide med en rekke talentfulle jevnaldrende, vil du få muligheten til å forfølge dine kunstneriske, akademiske og bransjemisjoner til det fulle, samtidig som du hjelper til med å pleie din kreative teft som utøver.

    • Amsterdam, Nederland
    • Utrecht, Nederland
    • + 1 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Nederlandsk

    Velkommen til verdens beste hotell, stjerners restauranter, festivaler og sportsbegivenheter. Gjestfrihetssektoren ser etter deg! Etter å ha fullført bachelorgraden for hotell og begivenhet, vil du kunne skape den perfekte opplevelsen for dine gjester, også online. Du vil gjøre ethvert opphold og arrangement til en suksess.

    • Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Design for Event, Exhibition and Performance spesialiserer seg på å skape 'fortellerrom', enten for et merke, en kolleksjon eller en idé. Dette ambisiøse og omfattende programmet tar sikte på å forberede deg på en fremtidig karriere i det 21. århundres erfaringsøkonomi og tilbyr muligheter til å jobbe med et bredt spekter av kreative truser.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Denne BA Events Management and Innovation-graden hjelper deg å forstå hvordan du designer, finansierer, markedsfører og evaluerer arrangementer i alle skalaer i en bransje verdt over £70 milliarder i Storbritannia. Du vil studere i London, i nærheten av arrangementssteder i verdensklasse som ExCeL Centre, O2 Arena og Olympiastadion.

    • Bruneck, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Tysk, Italiensk

    Sør-Tirol er en av de mest kjente regionene i verden når det gjelder turisme, sport og fritidsaktiviteter av høy kvalitet. Hvilket bedre sted å gå hvis du vil studere og bli reiselivs- eller eventansvarlig?

    • Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Utvikle svært relevant markedsføringskunnskap og ferdigheter for den digitale æraen, inkludert markedsføring i sosiale medier, merkevareledelse, markedsundersøkelser og kreativ design ved hjelp av problembasert læring. Velg denne graden designet for å utvikle din digitale markedsføringskunnskap og forretningsferdigheter.

    • Bath, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Milan, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Italiensk

    Gradkurset i kunst, media, kulturelle begivenheter er organisert på tvers av forskjellige disiplinære felt, fra kunst til samfunnsvitenskap.

    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette kurset forbereder deg til en karriere innen utstillinger og arrangementer i de kreative næringene. Du vil utvikle praktiske og analytiske ferdigheter for kurasjon, unnfangelse, ressurser, markedsføring og budsjettering av en utstilling eller begivenhet.

    • Colchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk