BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Eventledelse i Nederland

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Event management krever sterke problemløsning ferdigheter samt kreativitet, tid ledelse og organisasjon, som ofte er en integrert del av programmet. Du kan også lære lederskap og kommunikasjonsevner å bidra til å styrke din karriere beredskap. 

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Bachelorgrad program i Eventledelse i Nederland

3 Resultater i Eventledelse, Nederland Filter

Bachelor i fritid og hendelsesledelse

NHL Stenden University of Applied Sciences
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
15 aug. 2020
Engelsk
Campus

Hvis du vil kjøre Disneyland i stedet for å besøke det, er Leisure

Les mer

BA i internasjonal fritid

Breda University of Applied Sciences
BA
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Denne engelsklærte profesjonelle bachelorprogrammet forbereder deg til en karriere i den internasjonale fritidsbransjen. I løpet av 3 eller 4 år vil du lære å skape minneverdi ...

Les mer

Bachelor i hotell- og arrangementshåndtering (BA)

Tio University of Applied Sciences
BA
24 aug. 2020
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
01 juli 2020
Engelsk
Nederlandsk
Campus

Velkommen til verdens beste hotell, stjerners restauranter, festivaler og sportsbegivenheter. Gjestfrihetssektoren ser etter deg! Etter å ha fullført bachelorgraden for hotell ...

Les mer