close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Film Industry i Ungarn

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.Ungarn er et land i Sentral-Europa. Det ligger i Carpathian Basin og grenser til Slovakia i nord, Ukraina og Romania i øst, Serbia og Kroatia i sør, Slovenia mot sørvest… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Ungarn er et land i Sentral-Europa. Det ligger i Carpathian Basin og grenser til Slovakia i nord, Ukraina og Romania i øst, Serbia og Kroatia i sør, Slovenia mot sørvest og Østerrike i vest.

Bachelorgrad studie i Film Industry i Ungarn

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Budapest Metropolitan University
Budapest , Ungarn

Du kan tilegne deg omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om områdene tradisjonelle bilder og skildringer, samt studere verdenen til elektronisk bilder, film og medier.

Du kan tilegne deg omfattende teoretisk og praktisk kunnskap om områdene tradisjonelle bilder og skildringer, samt studere verdenen til elektronisk bilder, film og medier. -
Bachelor
Fulltid
6 semestre
Engelsk, Ungarsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre