BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Filmstudier i Australia

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Film er gjenstand for akademiske studier i en rekke ulike områder, inkludert filmhistorie, kritikk, og produksjon. Studenter ofte analysere sosiale, politiske, estetiske og narrative funksjonene i en bestemt arbeid, samt de generelle teoriene som ligger til grunn filmproduksjon som helhet.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Bachelorgrad studie i Filmstudier i Australia

4 Resultater i Filmstudier, Australia Filter

Bachelor of Fine Arts

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

QUTs Bachelor of Fine Arts vil hjelpe deg med å utvikle dybdekunnskap i ditt valgte kreative område, med praktisk studiostudie og direkte tilknytning til bransjeeksperter.

Les mer

Bachelor of Design Arts: Filmskaping

LCI Melbourne
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Hvis du har et kreativt øye for detaljer, vår filmskaping

Les mer

Bachelor of Fine Arts (Film and Television)

Victorian College of the Arts
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Campus

The Bachelor of Fine Arts (Film og TV) er fokusert på praktisk skjermen produksjon med vekt på manusskriving, retning og redigering. Programmet er preget av regelmessige mulig ...

Les mer

Bachelor of Fine Arts (Screenwriting)

Victorian College of the Arts
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Campus

The Bachelor of Fine Arts (Screenwriting) gir opplæring i de mange fasetter av screenwriting gjennom forelesninger, kurs, filmvisninger, på settet erfaring og intensive module ...

Les mer