BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Filmstudier på New Zealand

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

Film er en av verdens 's mest populære forteller medier og er gjenstand for alvorlige akademiske studier på mange ulike institusjoner. Dette feltet er en utmerket måte å lære mer om filmteori, historie og kritikk.

New Zealand er et land med fantastisk og variert natur. Kiwi er ikke bare en av de nasjonale symboler - de andre blir det sølv bregne blad og koru - men også navnet newzealendere vanligvis kaller seg. Utenlandske studenter må betale full studieavgift og egne levekostnader mens han studerte på en New Zealand institusjon.

Bachelorgrad program i Filmstudier på New Zealand

2 Resultater i Filmstudier, New Zealand Filter

Bachelor i Creative Media Production

Massey University
Bachelor
mars 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vi har nylig introdusert våre fire nye program Pathways , designet for å fokusere din erfaring mot bestemt bransje disipliner som gjenspeiler industristandarder.

Les mer

Bachelor film kunst

SAE Institute New Zealand
BA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

The Bachelor of Film Arts er en mulighet til å utdype din forståelse av film og tv-industrien, som omfatter utvikling av kreative ferdigheter og forskningsmetoder som er nødve ...

Les mer