BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Filmstudier Oceania 2021

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Film er gjenstand for akademiske studier i en rekke ulike områder, inkludert filmhistorie, kritikk, og produksjon. Studenter ofte analysere sosiale, politiske, estetiske og narrative funksjonene i en bestemt arbeid, samt de generelle teoriene som ligger til grunn filmproduksjon som helhet.

På grunn av de mange land i Oseania, arbeid anledninger og arbeidstillatelse lover variere sterkt, med data om muligheter i noen land blir begrenset. Australia og New Zealand er de mest avanserte landene i området.

Bachelorgrad i Filmstudier Oceania

6 Resultater i Filmstudier, Oseania Filter

Bachelor of Fine Arts

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

QUTs Bachelor of Fine Arts vil hjelpe deg med å utvikle dybdekunnskap i ditt valgte kreative område, med praktisk studiostudie og direkte tilknytning til bransjeeksperter.

Les mer

Bachelor i Creative Media Production

Massey University
Bachelor
mars 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vi har nylig introdusert våre fire nye program Pathways , designet for å fokusere din erfaring mot bestemt bransje disipliner som gjenspeiler industristandarder.

Les mer

Bachelor of Design Arts: Filmskaping

LCI Melbourne
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Hvis du har et kreativt øye for detaljer, vår filmskaping

Les mer

Bachelor film kunst

SAE Institute New Zealand
BA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

The Bachelor of Film Arts er en mulighet til å utdype din forståelse av film og tv-industrien, som omfatter utvikling av kreative ferdigheter og forskningsmetoder som er nødve ...

Les mer

Bachelor of Fine Arts (Film and Television)

Victorian College of the Arts
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Campus

The Bachelor of Fine Arts (Film og TV) er fokusert på praktisk skjermen produksjon med vekt på manusskriving, retning og redigering. Programmet er preget av regelmessige mulig ...

Les mer

Bachelor of Fine Arts (Screenwriting)

Victorian College of the Arts
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Campus

The Bachelor of Fine Arts (Screenwriting) gir opplæring i de mange fasetter av screenwriting gjennom forelesninger, kurs, filmvisninger, på settet erfaring og intensive module ...

Les mer