BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Filmstudier i Plymouth Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Film er en av verdens 's mest populære forteller medier og er gjenstand for alvorlige akademiske studier på mange ulike institusjoner. Dette feltet er en utmerket måte å lære mer om filmteori, historie og kritikk.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Plymouth eller lokale grotter, for å være nøyaktig, er hjemmet til øvre paleolittiske innskudd og bein av tidlige Homo sapiens. Det er fem institusjoner for høyere utdanning, en av dem er en av de største universitetene i Storbritannia.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad program i Filmstudier i Plymouth i Storbritannia

3 Resultater i Filmstudier, Plymouth Filter

BA (Hons) Film & Screen Arts

Plymouth College of Art
BA
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

BA (Hons) Film & Screen Arts er et praksisbasert filmprogram som oppmuntrer til utvikling av moderne filmskaping, og utforsker håndverket og estetikken i det bevegelige bi ...

Les mer

Profesjonell skuespiller for scenen og skjermen

City College Plymouth
Bachelor
aug. 2021
Campus

BA (Hons) påfyllingsgrad er designet for å svare kreativt og fleksibelt på studenter med et bredt spekter av faglig og praktisk erfaring og kunnskap, som går fra nivå 5.

Les mer

BA (Hons) Filmstudier

Plymouth College of Art
BA
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Å studere BA (Hons) filmstudier ved Plymouth College of Art betyr en dynamisk tverrfaglig opplevelse: studentene utvikler sterke analytiske, kritiske og skriftlige ferdigheter ...

Les mer