BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Filmstudier i New Orleans USA

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Film er en av verdens 's mest populære forteller medier og er gjenstand for alvorlige akademiske studier på mange ulike institusjoner. Dette feltet er en utmerket måte å lære mer om filmteori, historie og kritikk.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

New Orleans er den viktigste havnen i USA, som ligger i delstaten Louisiana. Byen er kjent for å feire karneval, festen for Epiphany. Byen er hjemmet til flere utdanningsinstitusjoner. French Quarter, Pontchartrain hotellet og Honey Island Swamp er de mest besøkte turisme stedene i byen.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad program i Filmstudier i New Orleans i USA

2 Resultater i Filmstudier, New Orleans Filter

BA i film

Dillard University
BA
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Film Programmet gir grundig opplæring i en liberal arts innstilling for fremtidige filmfolk - forfattere, regissører, produsenter, designere, lærere og relaterte film utøvere. ...

Les mer

Bachelor i filming

Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts
Bachelor
sep. 2021
Engelsk

Filmskaping er historiefortelling. Din lidenskap driver deg til å dele ideene dine. Programmet vårt for digital filmproduksjon er plantet i hjertet av Hollywood South med stor ...

Les mer