BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Filmstudier i Murfreesboro USA

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Film er gjenstand for akademiske studier i en rekke ulike områder, inkludert filmhistorie, kritikk, og produksjon. Studenter ofte analysere sosiale, politiske, estetiske og narrative funksjonene i en bestemt arbeid, samt de generelle teoriene som ligger til grunn filmproduksjon som helhet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Murfreesboro er den største byen i delstaten Tennessee som også er hjemmet til de fleste av de viktigste høyere utdanningsinstitusjoner i landet. Ikke bare utdanning fasiliteter, er rekreasjon fasiliteter som Cannonsburgh landsbyen, Old Fort Park, Barfield-Crescent Park og Murfreesboro Greenway system beundret flekker ved graduate og hovedfagsstudenter.

Topp universiteter Bachelorgrad studie i Filmstudier i Murfreesboro i USA

1 Resultater i Filmstudier, Murfreesboro Filter

Video- og filmproduksjon

Middle Tennessee State University College of Media and Entertainment
Bachelor
Engelsk

Video og film har stor makt til å underholde, informere eller påvirke. Teknologi har nå gjort det mulig for vesentlig enhver bransje eller organisasjon å utnytte denne kraften ...

Les mer