146 Bachelor Programmer i Finland for 2024

Bachelor Programmer i Finland for 2024Filter
    • Rovaniemi, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er du interessert i sport? Ønsker du å jobbe i et internasjonalt forretningsmiljø? Vil du kombinere din lidenskap for sport og forretninger for å skape en Pathway til en jobb du elsker? Gradsprogrammet for International Sport Business Management gir en allsidig pedagogisk opplevelse designet for å forberede deg på sportsbransjen. I International Sport Business Management-programmet vil du få muligheten til å utvikle din forståelse av bærekraftig utvikling innen sport, økonomistyring, sportsmarkedsføring, entreprenørskap, sportsturisme, eventledelse og forretningsdesign. Utstyrt med dette sterke grunnlaget vil du være forberedt på å møte virkelige utfordringer i sportsbransjen med selvtillit og beredskap.

    • Jyväskylä, Finland

    Fulltid

    42 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    JAMK's International Business Program er det eneste EFMD Bachelor (tidligere kjent som EPAS) akkreditert bachelornivåprogram blant finske universiteter for anvendte vitenskaper. Hvis du ønsker å få en forretningsutdanning av høy kvalitet, klassekamerater fra hele verden og utvikle engelskkunnskapene dine, er dette noe for deg! International Business gir studentene kunnskapen og kjernebedriftsledelse ferdigheter de trenger for å lykkes i den stadig utviklende globale markedsplassen. Du vil studere hele graden på engelsk. JAMK tilbyr bachelorstudier på engelsk også innen spillvirksomhet, turisme, IKT, sykepleie og logistikk.

    • Hämeenlinna, Finland
    • Riihimäki, Finland
    • + 2 more

    Fulltid, Deltid

    42 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Våre Degree Program i International Business gir studenter med en bachelorgrad i Business Administration (BBA) med omfanget av 210 studiepoeng, som kan fullføres i 3,5 år. Graden er fullført på engelsk. Din studiesti vil bli konstruert av moduler som fokuserer på våre tre hovedpedagoger, hvor fokus ligger på International Management, Global Markets og Business Development. Vi implementerer studier ved å kombinere teori og praksis med et entreprenørskapssett.

    • Helsinki, Finland

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Mikkeli, Finland
    • Kouvola, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kandidatene i Game Design-graden vil mestre spillproduksjon med vekt på å planlegge og utvikle spill og skaffe seg en klar forståelse av spillindustrien.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hanken Bachelor in Business vil bestå av en rekke elementer som er laget for å sikre at våre studenter er forberedt på arbeidslivet etter studiene. Vi ønsker å gi studentene våre verktøy for å kunne trives i en verden i stadig endring og for å kunne takle utfordringene vi står overfor. Bachelorstudiene i engelsk er et fulltidsstudie på stedet.

    • Lappeenranta, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Degree Program in Tourism and Hospitality Management forbereder deg på å tilby førsteklasses, innovative tjenester som kundene i dag trenger. Det hjelper deg med å bygge et solid grunnlag for en vellykket karriere.

    • Kuopio, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BBA International Business Program tar sikte på å utvikle globale forretningseksperter som er spesielt dyktige i utenrikshandel, og i internasjonaliseringsprosessen for SMBer.

    • Joensuu, Finland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er du klar til å ta ditt første skritt mot en karriere innen IT? Bachelorstudiet i informasjonsteknologi gir kjernekunnskap i informatikk. Det treårige programmet inneholder studier innen flere områder: grunnleggende og avansert programmering, algoritmer, databehandling, programvaredesign og interaksjon mellom mennesker og datamaskiner.

    • Jakobstad, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    Blandet

    Engelsk

    Bachelorstudiet i internasjonal virksomhet ved Centria UAS gir studentene våre en sterk base av forretningsferdigheter og verktøy for å administrere virksomheter i interkulturelle miljøer. Læreplanen er utformet for å gi ferdigheter og ekspertise allsidig for forretningsfeltet. Hvis du er interessert i å jobbe for et internasjonalt selskap eller i internasjonale stillinger og forretningsmiljøer, er dette studiet rettet mot deg.

    • Kajaani, Finland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bli profesjonell innen internasjonal gjestfrihetsadministrasjon! Bachelorgrad i turisme ved KAMK gir deg en forståelse av bærekraftig og ansvarlig turisme i tillegg til å forbedre din forretningskompetanse for å lykkes med å jobbe i den internasjonale turistnæringen. Graden blander teori med praksis for å gi våre kandidater de nødvendige ferdighetene for å håndtere turistopplevelser av høy kvalitet og for å utvikle og administrere turistbedrifter med en gründerholdning. Turisttjenester består av mange forskjellige komponenter, for eksempel overnatting, servering, program- og transporttjenester, samt arrangement, konferanse og kongresstjenester. Du vil studere for å oppnå omfattende kundeorientert produktutvikling og markedsføringskompetanse, samt kunnskap og ferdigheter for å lykkes med å administrere og utvikle reiselivsbedrifter. En viktig del av studiene er prosjekter, praktisk opplæring og oppgave som gjøres i samarbeid med arbeidslivet, og gir deg nettverk og ferdigheter for ansettelse etter endt utdanning. Vi oppfordrer deg til å utvikle kompetanse innen forskjellige områder av turismen og derfor planlegge en personlig studievei. Du spesialiserer deg i gjestfrihetsadministrasjon, men din personlige studievei kan også omfatte å utvikle din internasjonale kompetanse i et av våre partneruniversiteter i utlandet, en dobbel grad med et tysk partneruniversitet eller praktisk opplæring i utlandet. Det er også mulig å velge for eksempel studiemoduler fra andre felt, for eksempel Arctic Sports and Tourism, Event Management, eller Marketing Communications.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er du nysgjerrig på bærekraftig produktutvikling? Vil du lære å designe, utvikle og analysere smarte og bærekraftige produkter ved å velge de riktige ingeniørmaterialene? En grad fra programmet Mechanical and Sustainable Engineering kvalifiserer deg til å jobbe som en moderne ingeniør, som fokuserer på bærekraftige og digitale løsninger for en karbonnøytral morgen.

    • Helsinki, Finland

    Fulltid

    42 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Studier ved Humak University of Applied Sciences , den ledende institusjonen for høyere utdanning innen opplevelsesopplæring i Finland. Samfunnspedagogstudiene trener spesialister på eventyr- og friluftsopplæring. Eventyr- og friluftsopplæring er basert på erfarings- og aktivitetsbasert læringsmetodikk og har som mål å støtte vekst, utvikling, trivsel og byrå hos individer, grupper og lokalsamfunn.

    • Seinäjoki, Finland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Som ingeniør i Agri-food vil du få en helhetlig forståelse av matsystemer. I studiene kan du følge produksjonen av mat fra «jord til bord». Du vil forstå matforedling fra mange perspektiver og for ulike råvarer, som grønnsaker, frokostblandinger, drikkevarer samt meieri- og kjøttprodukter. Du vil få et godt grunnlag for å jobbe i ulike stillinger innen landbruksmat, som innen produksjon, kvalitetskontroll, forskning og utvikling, i lederstillinger, innen salg og markedsføring eller til og med som grunnlegger av et selskap. Den tverrfaglige og internasjonale SeAMK tilbyr også studentene ved Agri-food Engineering muligheten til å utvide sine ferdigheter til den internasjonale landbruksnæringen.

    • Oulu, Finland

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk