BACHELORSTUDIES.NO

Topp Bachelorgrad programmer i Finland 2019/2020

Ifølge World Economic Forum, rangerer Finland 's høgskoleutdanning system meget høyt: andre i verden. De fleste høyskoler og universiteter i Finland er offentlige, eller statlig finansiert. Høyere utdanning er delt inn i to sektorer: Universiteter og høgskoler fra Applied Sciences. Begge typer skoler stipend Bachelor og Master grader, men bare universitetene kan konferere Ph.Ds. Bachelor grader i Informasjonsteknologi, Media Engineering, International Business og logistikk, sykepleie, sosiale tjenester, Anlegg Engineering, Elektronikk, miljøteknikk Chemical Engineering og er bare noen av de ulike faglige programmene som tilbys av skoler i Finland.

Universiteter er plassert over hele landet, i Ekenäs, Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Imatra, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa og Varkaus.Heltid, deltid og online studie moduser er tilgjengelig, men en del tid og online tidsplaner kan være begrenset til visse Bachelor studieprogrammer.

Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du kan melde deg på en Bachelor i Finland, bla ned og klikk for å lese mer. Du kan be om informasjon som skal sendes direkte til deg fra universitet eller høgskole av ditt valg i løpet av minutter ved å fylle ut et kort web-skjema.

treff Filter

Bachelor i byggteknikk (BIng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa + 3 fler

En grad utført på engelsk gir byggingeniørene gode språkkunnskaper og internasjonal kunnskap, noe som gjør det mulig å jobbe hvor som helst i verden.

Bachelor i ingeniørfag, informasjonsteknologi (B. Eng)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Finland Mikkeli

I vårt Informasjonsteknologi-program fokuserer du på datanettverk og implementeringstjenester i et moderne datasenter. Du lærer å bygge sikre Internett-tilkoblede kablede eller trådløse lokalnettverk. Du kan administrere og kjøre servermiljøer. Informasjon og nettverkssikkerhet er også en viktig del av studiene. IT-ferdighetene samles sammen i IoT-systemer, og med dem lærer du hvordan du utvikler og prototype tjenester og forstår deres muligheter i global virksomhet.

Bachelor i maskinteknikk og produksjonsteknologi

Saimaa University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 3.5 år August 2020 Finland Lappeenranta

Siv.ing i Mechanical Engineering and Production Technology forbereder studentene for internasjonale mekaniske yrker, spesielt innen maskin og automatisering design, produksjonsplanlegging, forskning og utvikling.

Bachelor i ingeniørfag i innkjøp og logistikk

JAMK University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 4 år August 2020 Finland Jyväskylä

Innkjøps- og logistikkteknikk sikrer at flyt av varer, informasjon, kapital og personer overføres til rett tid til riktig sted og i passende tilstand. Du vil lære å studere og jobbe med mennesker fra forskjellige kulturer og bakgrunner i et virkelig internasjonalt miljø. Hele programmet er utført på engelsk. Denne skolen tilbyr programmer innen logistikk, næringsliv, turisme og logistikk.

Bachelor i bedriftsøkonomi, internasjonal virksomhet

Centria University of Applied Sciences
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 7 semestre August 2020 Finland Jakobstad + 2 fler

Degree-programmet i internasjonal virksomhet fokuserer på entreprenørskap, salg og markedsføring i internasjonal sammenheng. Graden består av grunnleggende studier, profesjonsstudier, valgfrie studier, arbeidsplassering og avhandling.

Bachelorprogram i lærerutdanning i tidlig barndom

University of Turku
Campus Heltid studier 3 år August 2020 Finland Rauma

Bachelorprogrammet i lærerutdanning i tidlig barndom tar sikte på å utdanne utdanningseksperter i tidlig barndom, som i finsk sammenheng omfatter utdanning, undervisning og omsorg for å støtte hvert barns velvære, balansert utvikling og læring.

Bachelorstudium i miljøteknologi

Tampere University Of Applied Sciences
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Finland Tampere

Gjør en innvirkning og løse lokale eller globale miljøproblemer som miljøingeniør. Vårt gradprogram i miljøteknologi er utviklet for å utdanne internasjonale fagfolk for energi- og miljøindustrien.

Bachelor i materialforedlingsteknologi

Arcada
Campus Heltid studier 4 år August 2020 Finland Helsinki

Er du nysgjerrig på bærekraftig produktutvikling? Vil du lære hvordan du designer, utvikler og analyserer smarte og bærekraftige produkter ved å velge riktige ingeniørmaterialer?

Bachelor i ingeniørfag i informasjonsteknologi (BIng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Heltid studier 4 år August 2020 Finland Oulu

Oulu er høyt kjent for sin IKT - teknologi og innovasjoner. Dette kan også sees på teknologifeltet ved School of Engineering. Programvareutvikling ferdigheter og forretningskunnskap er utviklet i prosjekter i den virkelige verden. Alle virkelige prosjekter og praktisk opplæring gjør det mulig for deg å samarbeide med arbeidslivet allerede under studiene.

Bachelor i sport og fritid

Kajaani University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 7 semestre August 2020 Finland Kajaani

Bli en sportsekspert som forstår at sport og trening bidrar betydelig til trivsel for enkeltpersoner og samfunn.

Bachelorstudiet i bærekraftig byutvikling - samfunnsvitenskap

Tampere University
Campus Heltid studier 3 år August 2020 Finland Tampere

Byer er inspirerende arenaer for næringsliv, kultur og hverdag. Imidlertid står de overfor komplekse utfordringer knyttet til miljøet og enkeltmenneskers velvære. Bachelorgradsprogram i bærekraftig byutvikling er et tverrfaglig program som utvikler ferdigheter som trengs for å møte disse utfordringene. De som fokuserer på samfunnsfagfeltet, vil forstå formålet med og samfunnsmessig betydning for samfunnsforskning. De vil også bli kjent med sentrale teorier og begreper innen samfunnsfag.

Bachelor i ingeniørfag, maskinteknikk

Savonia University of Applied Sciences
Campus Heltid studier August 2020 Finland Ekenäs Kuopio

Studiet kvalifiserer de fremtidige ingeniører for Savolax teknologiindustrien. Plikter variere innenfor områdene teknologi, business og ledelse som prosjektledelse, salg prosjektering, drift og supply chain management og engineering.

Bachelor i internasjonal virksomhet

Aalto University
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Finland Mikkeli

Drømmer du om en internasjonal karriere som forretningskonsulent, markedsføringsleder, konsernsjef, gründer eller forsker eller vil du være en innovativ leder innen ditt felt? Er du interessert i å fullføre en bachelorgrad i økonomi og bedriftsøkonomi på engelsk i en av de høyest rangerte handelshøgskolene i Europa?

Bachelor i sjøkaptein

Satakunta University of Applied Sciences
Campus Heltid studier August 2020 Finland Pori Rauma Huittinen Kankaanpää + 2 fler

Sjøfartsnæringen tilbyr en av de mest spennende og mangfoldige karriereveiene for alle som ønsker å bli medlem av et sjøfolkskap gjennom å fullføre de nødvendige sertifikatene om ferdighet.

bachelor i kultur og kunst - design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Campus 4 år August 2020 Finland Kouvola Kotka Mikkeli + 1 fler

Graden består av 240 studiepoeng og har en varighet på 4 år. Undervisningsspråket er engelsk.Studiene starter høsten 2012 med 16 studieplasser