BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorprogrammer i Forretningsledelse 2020 i Europa

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Programmer i forretningsledelse lærer studenter de ferdighetene de trenger for å innta ledende stillinger i profesjonelle miljøer. Kommunikasjonsegenskaper, organisasjonsstuktur og human resource-ledelse vektlegges vanligvis.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Bachelorgrad studie Fjernundervisning i Forretningsledelse i Europa

7 Resultater i Forretningsledelse, Europa, Fjernundervisning Filter

Bachelor i ledelse

Synergy University
Campus Nettstudier Heltid studier 48 - 54 måneder September 2020 Russland Moskva + 1 fler

Undersøk grunnlaget for ledelse, økonomi, strategisk planlegging og arbeid med personell. Lær hvordan du håndterer prosjekter av alle størrelser og bring organisasjoner til toppen av effektiviteten.

Grad i økonomi og administrasjon og ledelse - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Åpen påmelding Spania Spania Online + 1 fler

Du vil bli en allsidig profesjonell og har en gjeldende opplæring tilpasset etterspørselen etter arbeidskraft. I tillegg studien ADE avstanden du vil ha en personlig veileder som vil hjelpe deg i det du trenger.

Europeiske høyere studier diplom PME ledelse

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Nettstudier Heltid studier September 2020 Algerie Algerie Online Belgia Belgium Online Canada Canada Online Frankrike France Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Libanon Lebanon Online Luxembourg Luxembourg Online Martinique Martinique Online Mauritius Mauritius Online Marokko Marokko Online Fransk Polynesia Fransk Polynesia Online Reunion Gjenforening på nettet Sveits Sveits online Tunisia Tunisia Online Fransk Guiana Fransk Guyana Online + 27 fler

Du vil få opplæring i ny informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i ulike aspekter av markedsføring, ledelse og tilsynsteam, definisjonen av forretningsmessige mål, og studien og kunnskap om miljøet, dine konkurrenter, målet ditt og dine kunder.

Undergraduate i bedriftsøkonomi og ledelse

Asturias Corporación Universitaria
Nettstudier Deltid 36 - 48 måneder Januar 2020 Spania Madrid Colombia Bogotá + 2 fler

Det er på tide å komme inn på arbeidsmarkedet med stor suksess. Vårt program utvikler evnen til å utføre administrative prosesser for styring av ethvert privat eller offentlig selskap, gi råd til forskjellige nasjonale og internasjonale organisasjoner og veilede operasjoner til innenlandske og eksterne markeder ...

BA (Hons) Business Studies

London School Of International Business - LSIB
Nettstudier Deltid 18 - 36 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online + 1 fler

BA (Hons) i bedriftsstudier reflekterer den skiftende virksomhetsverdenen og utstyrer deg kompetansen som trengs for å forstå virksomhet og ledelse i både nasjonal og global skala.

Bachelor i bedriftsledelse (online)

Schellhammer Business School
Nettstudier Heltid studier 3 år September 2020 Spania Marbella

Dette lavere nivå 4/5 "utvidet diplom i ledelse" er et 240-studiepoeng som er utviklet for å raskt spore studenter til det siste året av en tilknyttet grunnfag i Business and Management.

Pathway til Bachelor of Applied Business Management

Ducere Business School
Nettstudier Deltid 2 - 3 år Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea

Studer en tilknyttet grad tilsvarende og fyll deretter opp til en bachelorgrad med UWTSD