BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Forsyningskjedeforvaltning Afrika 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Studenter av supply chain management er vanligvis instruert i levering av varer og tjenester fra ett punkt til et annet, typisk fra et lager til et utsalgssted, samt kommunisere med transport selskaper og holde orden på logistikken som produkter flyttes.

Mange programmer i Afrika foregår i en svært uvanlig kulturelle og fysiske miljøet enn de fleste studenter er kjent med i de gode gamle dager. Kom å vite for å tilpasse seg denne levekår er en del av moroa og utfordringen om å leve der. Utfordringen er intellektuell, følelsesmessig og fysisk.

Bachelorgrad studie i Forsyningskjedeforvaltning Afrika

2 Resultater i Forsyningskjedeforvaltning, Afrika Filter

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management

YKBS LTD
Bachelor
aug. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet for å gi kandidater spesialkunnskaper innen det voksende feltet av supply chain management. Et g ...

Les mer

BBA i logistikk

Open Learning Group
BBA
feb. 2021
<
Nettstudier & Campus kombinert
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

BBA i Logistikk og Supply Chain Management grad vil gi deg en solid forståelse av supply chain og logistikk ledelse fra både et sydafrikansk og globalt perspektiv. Dette progr ...

Les mer