$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Wollongong Australia

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike områder av verdikjeden, for eksempel leverandører, inventar, produksjon eller partnerskap. Dette gj… Les mer

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike områder av verdikjeden, for eksempel leverandører, inventar, produksjon eller partnerskap. Dette gjør at elevene kan arbeide i forskjellige posisjoner av en tilførsel-kjeden, med det formål å holde den strømlinjeformet.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad studie i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Wollongong i Australia

Minimér
Les mer om å studere i Australia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of Wollongong Faculty of Business
Nord-Wollongong, Australia +1 Mer

Supply Chain Management er opptatt av hele produktets livscyklus, fra før den er laget, til hvordan den bortskaffes, og hvordan den beveger seg mellom hvert trinn.

Supply Chain Management er opptatt av hele produktets livscyklus, fra før den er laget, til hvordan den bortskaffes, og hvordan den beveger seg mellom hvert trinn. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
jan. 2022
Campus