close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorgrad studier i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Wollongong Australia 2021

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike områder av verdikjeden, for eksempel leverandører, inventar, produksjon eller partnerskap. Dette gj… Les mer

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike områder av verdikjeden, for eksempel leverandører, inventar, produksjon eller partnerskap. Dette gjør at elevene kan arbeide i forskjellige posisjoner av en tilførsel-kjeden, med det formål å holde den strømlinjeformet.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

Deltid Bachelorgrad program i Forsyningskjedeforvaltning i Nord-Wollongong i Australia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
format_list_bulleted Filtre
University of Wollongong Faculty of Business
Nord-Wollongong, Australia +1 Mer

Supply Chain Management er opptatt av hele produktets livscyklus, fra før den er laget, til hvordan den bortskaffes, og hvordan den beveger seg mellom hvert trinn.

Supply Chain Management er opptatt av hele produktets livscyklus, fra før den er laget, til hvordan den bortskaffes, og hvordan den beveger seg mellom hvert trinn. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 år
Engelsk
jan. 2022
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre