Bachelorgrad studier i Forsyningskjedeforvaltning i Kina

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike område… Les mer

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Studenter av en bachelorgrad i Supply Chain Management vil lære om ulike områder av verdikjeden, for eksempel leverandører, inventar, produksjon eller partnerskap. Dette gjør at elevene kan arbeide i forskjellige posisjoner av en tilførsel-kjeden, med det formål å holde den strømlinjeformet.

Utdanningen departementet driver utdanning i Kina. Regjeringen gir ofte delvis finansiering for høyere utdanning i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regjeringen har også utviklet akademisk pensum som gjør at de studentene med yrkesfaglige ferdigheter til å holde liv i sine talenter.

Bachelorgrad studie i Forsyningskjedeforvaltning i Kina

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
Zhejiang Wanli University
Ningbo, Kina

Zhejiang Wanli University (ZWU), som ligger i Ningbo, dekker et samlet areal på 95 hektar og består av Qianhu Campus og Huilong Campus.

Zhejiang Wanli University (ZWU), som ligger i Ningbo, dekker et samlet areal på 95 hektar og består av Qianhu Campus og Huilong Campus. -
Bachelor
Heltid studier
4 år
sep. 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here