BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Forvaltningsvitenskap i Sør-Afrika

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Forskning i ledelse vitenskap er vanligvis opptatt av å utvikle strategier ment å bidra til å forstå og løse ledelsesmessige problemer i en bedrift. Det kan også benytte eldre metoder for å bedre forstå visse sfærer av søknaden.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Bachelorgrad studie i Forvaltningsvitenskap i Sør-Afrika

2 Resultater i Forvaltningsvitenskap, Sør-Afrika Filter

BTech i ledelsestjenester

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Campus

Målet med kvalifiseringen er å utvikle studentens anvendte og kognitive kompetanse i tilegnelse, tolkning, forståelse og anvendelser av ledelsesinformasjon og beslutningsstøtt ...

Les mer

BCom i markedsføring og ledelse vitenskap

IMM Graduate School of Marketing
Bachelor
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Den BCom i markedsføring og ledelse Science er godkjent av Rådet for høyere utdanning (CHE) og vil bli tilbudt av IMM GSM utover

Les mer