close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Écully i Frankrike 2020

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Lande… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Ecully er en kommune som ligger vest for Lyon, i Rhone avdeling i den østlige delen av Frankrike. Byen har mange høyere utdanning etablissementer. Det er hjem til over 18 000 innbyggere.

Bachelorgrad programmer i Écully i Frankrike

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Institut Paul Bocuse
Écully , Frankrike

Gjestfrihetsbransjen krever tilpasningsevne og en grundig kunnskap om atferd, livsstil og interesseområder av en stadig mer krevende internasjonal kundekreds.

Gjestfrihetsbransjen krever tilpasningsevne og en grundig kunnskap om atferd, livsstil og interesseområder av en stadig mer krevende internasjonal kundekreds. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk, Fransk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre