BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Clermont-Ferrand i Frankrike 2020

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Med en befolkning på mer enn 100.000 mennesker, er Clermont-Ferrand by-kommune grenser til et stort industrielt område i Frankrike. Byen er hjem til d 'Auvergne University og Blaise Pascal universitet.

Bachelorgrader i Clermont-Ferrand i Frankrike

treff Filter

Bachelor i internasjonal ledelse

ESC Clermont Business School
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
15 juli 2020
Engelsk
Campus

Bachelor in International Management er et 3-årig program (100% undervist i engelsk) som tilbyr videregående studenter et godt grunnlag og opplæring innen områdene virksomhet ...

Les mer

Bachelor of science og engineering i det

SUPINFO International University
BSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Campus

The Institute of Information Technology generelt ønsker hans materiale for å møte behovene til alle selskaper og sikre utvidede muligheter for sysselsetting. Dermed er alle mu ...

Les mer