$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Nîmes i Frankrike 2023

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker s… Les mer

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Vatel Nimes
Nîmes, Frankrike

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen.

Med Bachelor in International Hotel Management er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. -
Bachelor
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus