BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Nantes i Frankrike 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Nantes ligger på elven Loire i vest-Frankrike. Med et antall ansatte på mer enn 550 000 innbyggere, er byen den sjette største i Frankrike. Det har flere områder for fritid og arrangerer flere årlige festivaler. Nantes har to universiteter og flere høgskoler rundt om i byen.

Bachelorgrad studier i Nantes i Frankrike

treff Filter

BDes 3. år / Internasjonal klasse

L’École De Design Nantes Atlantique
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
30 juni 2020
Engelsk
Campus

Den internasjonale klassen ønsker velkommen franske studenter og internasjonale studenter av ulike nasjonaliteter som ønsker å bli med i et MDes-program gjennom det tredje (so ...

Les mer

Bachelor i tre og digital overgang av produksjon

Ecole Superieure Du Bois
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Fransk
Campus

Bachelor in Wood and Digital Transition of Production trener treårige pilotproduksjonsledere i treforedlingsindustriene som er i stand til å styre komplekse prosesser og verkt ...

Les mer