BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Savignac i Frankrike 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

I Dordogne avdeling i Aquitaine, hviler Sør Frankrike Savignac-les-Églises. Det er en liten by med drøyt 1000 personer. Student bosatt her delta på høyskoler og universiteter ligger i Dordogne avdeling.

Bachelorgrad programmer i Savignac i Frankrike

treff Filter

Bachelor Of Arts "Top Up" I Hospitality Management (Bac 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Bachelor
<
Fulltid
<
10 måneder
Campus

Dette tverrfaglige kurs - Bachelor of Arts "Top Up" i Hospitality Management gir deg teoretiske og praktiske ferdigheter og oppmuntrer til fleksibilitet, et nødvendig kvalitet ...

Les mer

Europeisk Bachelor I International Hospitality Management (Bac 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Europeisk Bachelor i International Hospitality Management - 3 land i 3 år å bli en virkelig europeisk gjestfrihet leder ... Etter å ha studert ett år i Frankrike, vil du stude ...

Les mer