BACHELORSTUDIES.NO

Beste skoler Bachelorgrad programmer i Frankrike 2019/2020

Frankrike er valgt av mange internasjonale studenter, og er en topp plassering for studien. Frankrike er en stor bidragsyter til mange fagmiljø som kunst, politikk, filosofi, teknologi, mote, vitenskap og økonomi, noe som gjør mulighetene for en Bachelor i Frankrike rikelig. Bortsett fra dyktighet i akademikere at franske universiteter strever etter, har Frankrike har mye å tilby elevene utenfor klasserommet som et vakkert naturlandskap, spennende byer, kunst, kultur, musikk, teater, uteliv og mat.

Noen av de mer populære fagene for en Bachelor i Frankrike er informasjonsteknologi, næringsliv, finans, informatikk, gjestfrihet, kunst, mote design, film, politikk og økonomi. En Bachelor i Frankrike tar vanligvis minst tre års fulltidsstudier å fullføre. Det finnes også alternativer for en Bachelor i Frankrike som inkluderer deltid og online studier for studenter som krever fleksibilitet i planleggingen.

Hvis du vil vite mer om en Bachelor i Frankrike, ta en titt gjennom alternativene nedenfor og du kan finne det programmet du har vært på leting etter!

treff Filter

Bachelorgrad i internasjonal hotell management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Frankrike Bordeaux

I et internasjonalt miljø, mestre ledelsesmessige, team-ledende og ledelsesteknikker. Utvikle faglige, juridiske, økonomiske og språklige evner med målet om å være en operativ leder i et selskap.

Bachelor i mote og luksus administrasjon av detaljhandel

The American Business School of Paris
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Frankrike Paris

Velg en bachelorgrad program som vil sikre fremtidig suksess i verden av internasjonal mote og luksus detaljhandel

Bachelor i internasjonal virksomhet

ISC Paris Business School
Campus Heltid studier 1 - 3 år Kontakt skolen Frankrike Paris

Denne spesialiseringen er ment for studenter som ønsker å fordype seg i et engelsk læringsmiljø og med ambisjonen om å starte sin internasjonale karriere. Dette programmet på tre år vil gi studentene grunnlaget for næringsstudier for å spesialisere seg i sine videre studier.

Bachelor i markedsføring

Burgundy School of Business
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Frankrike Dijon Lyon + 1 fler

Programmet fører til en bachelorgrad fullt anerkjent av det franske utdanningsdepartementet. Dette internasjonalt orienterte programmet gir studentene mulighet til å skaffe seg kunnskap og forståelse av ulike områder innen markedsføring og forretning, og å utvikle sine faglige ferdigheter.

Bachelor i International Business Administration

Montpellier Business School
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Frankrike Montpellier

Bachelor of International Business Administration (BIBA) tilbyr et internasjonalt orientert excellence management program. Den forbereder både for videre studier og for arbeidsmarkedet ved å garantere et anerkjent faglig nivå og den beste muligheten for å ansette.

Bachelor i ledelse

Toulouse Business School
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Frankrike Toulouse Spania Barcelona + 2 fler

TBS Bachelor er et 3-årig (B1, B2 og B3) ledelsesgrad med faglig og tverrkulturell fokus. Kurset tar sikte på å gi fremtidige kandidater de ledelseskompetanse som trengs for å møte bedriftskravene til selskaper i Frankrike og rundt om i verden. Programmet tilbyr 3 års verdifulle opplevelser og møter bygget opp rundt en læreplan som gir hver student muligheten til å fortsette sine studier eller å gå rett inn i en givende profesjonell karriere.

Designer direktør i 3D animasjon / TITLE RNCP nivå ii

L’IDEM Perpignan
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Frankrike Perpignan

Arbeide med animasjon betyr å integrere et stadig utviklende felt som forbinder kunstneriske og tekniske ferdigheter. Avhengig av studentens ferdigheter og spesialiteter, er mulighetene varierte: historiebrett, layout (opprettelse av natur), tegnet design (tegningstegning), 2D eller 3D animasjon, kunstnerisk retning, realisering.

Bachelor i International Management

Groupe ESC Clermont
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Frankrike Clermont-Ferrand

The Bachelor i International Management er en 3-årig program (100% undervises på engelsk) som tilbyr high school nyutdannede et sterkt fundament og opplæring i de områdene av virksomheten og internasjonal ledelse. Studentene er underlagt mange internasjonale expereicnes inkludert tilbringe et semester i utlandet, få en dual-grad, og gjør praksisplasser som forbereder dem til å bli successul fremtidige bedriftsledere. Bachelorprogrammet er beregnet for studenter som har fått sin high school diplom og er interessert i en internasjonal karriere i Management.

Bachelor informatikk

ILCI Business School
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2020 Frankrike Paris

Bedrifter etterspør i økende grad applikasjoner som kan installeres på mobile enheter, og disse løsningene må tilpasse seg forskjellige bruksområder når det gjelder design, ergonomi eller plattform. Bachelor of Computer Science tar sikte på å trene studentene sine i morgendagens yrker til å møte disse mange utfordringene.

Bachelor of Arts

The American College of the Mediterranean
Campus Heltid studier Januar 2020 Frankrike Aix-en-Provence

De store og mindreårige på The American College of the Mediterranean reflekterer nettstedsspesifikiteten på campuset vårt i Sør-Frankrike og Middelhavet, og bygger på ACMs akademiske tradisjon som leder i internasjonal utdanning. ACM tilbyr femten forskjellige bachelorprogrammer, samt muligheten til å selvutforme et fagområde fra et bredt spekter av kurstilbud.

Bachelor i internasjonal ledelse

Groupe ESC Troyes in Champagne
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Frankrike Troyes

Når du velger Bachelor i International Business and Management du skriver inn en sinnstilstand, verdier og sterke forpliktelser.

Trening i Fashion Styling Trades

Studio Berçot
Campus Heltid studier 3 år Åpen påmelding Frankrike Paris

Trening i Fashion Styling er akkurat som handlingene hun forbereder seg på.

BFA i filmproduksjon

EICAR
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Frankrike Paris

EICAR, den eneste filmskolen i kontinental-Europa med en engelskspråklig pensum, og tilbyr en treårig Bachelor of Fine Arts program i filmproduksjon med 5 Spesialisering - regi, manusskriving, Cinematography, produsere og redigere. Skolen gir grader og programmer med vekt på praktisk filmproduksjon erfaring og teamarbeid. Vi favorisere direkte studioarbeid og øvelser hvor leksjoner kan ...

Bachelor of Fine Arts i filmkunst

Paris College Of Art
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Frankrike Paris USA Boston Nederland Vi vil + 4 fler

I århundrer har verdens største tenkere og kunstnere kommet til Paris for å lære, skape og finne inspirasjon. Dette programmet gir deg muligheten til å gjøre det samme.

Bachelor i Business

ESDES Lyon Business School
Campus Heltid studier 3 år September 2020 Frankrike Lyon

Global Business Development (BA) 3-årsprogram er et treårig program, med de to første årene, fokusert på å bygge og utvikle grunnleggende virksomheter. Det siste året er strukturert for å tillate en trippel spesialisering, geografisk, funksjonell og sektoriell.