212 Bachelor Programmer i Frankrike for 2024

Bachelor Programmer i Frankrike for 2024Filter
    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spania
    • + 1 more

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelor of Science i informatikk forbereder studentene til å være sterke kommunikatorer i en internasjonal kontekst, analytiske og kritiske tenkere med solid matematikk-, data- og dataanalysekunnskap og beslutningstaking og problemløsningsevner, og sosialt ansvarlig med tydelig fokus på bærekraft.

    • Nice, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BESIGN School tilbyr sine studenter en unik mulighet til å skille seg ut ved å spesialisere seg allerede fra andre året på bachelorstudiet. Denne spesialiseringen vil bli fulgt i det tredje året. Studentene har sjansen til å fordype seg i en verden av spennende oppdagelser med tre forskjellige spesialiseringsalternativer. På BESIGN School forblir designutdanning omfattende, men hver elev har muligheten til å forme sin egen tilpassede læringsreise for å nå sine unike mål.

    • Grenoble, Frankrike

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Grenoble IAE bachelor i ledelse er både det tredje året av en økonomi og ledelse grad og det første trinnet i vår Graduate School of Management Pathway . Dens kall er å gjøre det mulig for studentene å tilegne seg grunnleggende lederferdigheter som forberedelse til en mastergrad i ledelsesvitenskap, noe som resulterer i spesialiserte eller generalistiske lederstillinger. Alle aspekter av ledelsen dekkes fra et teknisk perspektiv, men også gjennom en konseptuell tilnærming rettet mot å utvikle fordomsfrihet og evne til å tenke som er nøkkelen til lederstillinger. Den ett-årige bachelor i ledelse er beregnet på studenter som allerede har fullført 120 studiepoeng i et forretningsrelatert fag og har et minimum B2-sertifisert nivå på engelsk.

    • Paris, Frankrike
    • Madrid, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi inviterer deg til å gå inn i en verden der sport og dens verdier er allestedsnærværende. Gå inn i en verden av lidenskaper, følelser og sensasjoner. Integrer i et marked som aldri slutter å gjenoppfinne seg selv. Å velge AMOS betyr å bli med på pionerskolen innen sportsledelse i Europa, som siden 2007 har fulgt sine lidenskapelige elever med å bli med i sportsbransjen. Vi tilbyr kurs som fører til anerkjente sertifiseringer på høyt nivå.

    • Toulouse, Frankrike
    • Barcelona, Spania
    • + 2 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk, Spansk

    TBS Bachelorstudiet er et 3-årig lederutdanningskurs med et yrkesfaglig og tverrkulturelt fokus. Kurset tar sikte på å gi fremtidige kandidater ledelseskompetansen som trengs for å møte forretningskravene til selskaper i Frankrike og rundt om i verden. Programmet tilbyr 3 år med verdifulle erfaringer og møter bygget rundt en læreplan som gir hver student mulighet til enten å fortsette studiene eller gå rett inn i en givende profesjonell karriere.

    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet tilbyr tverrfaglige kurs i matematikk, dataprogrammering, algoritmer og dataarkitektur, i tillegg til elektronikk, fysikk og humaniora. Det er et 3-årig program og undervises 100% på engelsk i Paris. Studenter som deltar i dette programmet får muligheten til å tilbringe ett semester ombord.

    • Strasbourg, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk, Tysk

    Å velge Bachelor of International Business ved EM Strasbourg betyr å forplikte seg til et program for fortreffelighet og spille en aktiv rolle i utdanningen din. Vår internasjonale lederbane tilbyr et høyt nivå av akademisk og operativ utdanning for å trene ansvarlige ledere. Fra teoretisk kunnskap til praktisk kunnskap, vil du utvikle dine språkkunnskaper og utvikle deg i et internasjonalt fokusert miljø. Denne opplæringen inkluderer minst ni måneders profesjonell plassering, i Frankrike eller i utlandet, for å oppdage hvordan et selskap jobber, få nye ferdigheter og avgrense dine karrieremål.

    • Berlin, Tyskland
    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette innovative tre/fire-årige kurset er designet for å utvikle neste generasjon bedriftsledere, som er i stand til å navigere i utfordringene i post-covid-verdenen. Det internasjonale forretnings- og ledelseskurset er et innovativt program som tar for seg de nye trendene og utfordringene for næringsliv og ledelse for å danne nye globale bedriftsledere.

    • Troyes, Frankrike
    • Metz, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    En utgave av bachelor i reiselivsledelse, du ser på operasjonen som leder som leder for å importere en secteur mondial qu'est le tourisme.

    • Paris, Frankrike
    • Budapest, Ungarn

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Lær de viktigste forretningsområdene og utvikle relevante, svært etterspurte lederegenskaper for et bredt spekter av internasjonale karrierer. Vi tilbyr deg et praktisk miljø, som spiller en aktiv rolle i din egen læring av virkelige virksomheter og forbedrer kreativiteten din sammen med professorer som har utviklet unike undervisningserfaringer med ESSCA Institute of Advanced Pedagogy.

    • Lille, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Fransk

    Bachelor of Communication er avgjørende for å tilegne seg en solid generell kultur ved å mestre det grunnleggende innen jus, økonomi og ledelse, samtidig som du utvikler avanserte kommunikasjonsevner. Dette vil ikke bare finpusse personligheten din, men også dyrke en dynamisk entreprenørånd.

    • Nantes, Frankrike
    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BBA Big Data & Management forbereder studentene til å påta seg tverrfunksjonelle lederstillinger. De vil tilegne seg både sterke lederegenskaper (økonomi, ledelse, markedsføring, strategi) og avanserte tekniske ferdigheter i innsamling, analyse og bruk av data for forretningsytelse. Felles utviklet av Audencia og Centrale Nantes, trekker dette kurset på den akademiske fortreffeligheten til begge institusjonene for å tilby et program med et sterkt internasjonalt og profesjonelt fokus.

    • Paris, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Paris, Frankrike
    • Montreal, Canada
    • + 6 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Den engelsklærte bacheloren i eiendomsvirksomhetsledelse undervises på Parisian Campus. Dette programmet vil gi en høyt ansett profesjonsutdanning innen eiendom. Den er utviklet i nært samråd med relevante fag-, policy- og næringsliv og er ment å gi en intensiv hurtig inngang til en profesjonell karriere. Du vil få inngående kunnskap om eiendomsforvaltning, salg, sameie eiendomsforvaltning og kapitalforvaltning. Studiet leveres ved hjelp av en kombinasjon av aktive læringsmetoder og det er betydelige innspill fra industrien til undervisningsopplegget vårt gjennom gjesteforelesninger og seminarer. Eiendom er et dynamisk, sosialt og høyttjenende yrke. Den omfatter de fleste områder innen kommersiell (industri, kontor og detaljhandel) og boligeiendom. Kom og studer med Groupe ESPI !

    • Grenoble, Frankrike

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sciences Po Grenoble - UGA International Program-grad er en 5-årig grad: 3-årig bachelorprogram / 2-årig postgraduate program. Lenge reservert for fransktalende, Sciences Po Grenoble-graden er nå tilgjengelig for engelsktalende. Sciences Po Grenoble er en utvalgt Grande Ecole, som er en del av University of Grenoble Alpes, et av de 100 beste universitetene i Shanghai-rangeringen og det beste franske universitetet utenfor Paris.