Filter
Bachelorgrader
Spania Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorgrad programmer i General Studies i Spania

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Vanligvis tilbys på tilknyttet og bachelor nivå, programmer i generelle studier kan være ideelt for studenter som er skremt, eller bare uvitende, av fokus for deres store. Generelle studietilbud berører ofte ulike områder, fra kunst og humaniora til næringsliv og vitenskap.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Bachelorgrad program i General Studies i Spania

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in General Studies, Spania

Other options within this field of study:
CIS - The College For International Studies

Liberal Studies er et program som tilbyr fag i Business Sciences og humaniora, med en lærer belastning på 65 studiepoeng. Programmet gir studentene obligatoriske emner, o ... [+]

Ved å studere liberale studier, gjennom kunnskap om kunst, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap, kan studentene utforske et bredt spekter av emner relatert til liberal arts, samt oppdage de sterke sammenhenger mellom politikk, litteratur, vitenskap, sosiologi, kunst og historie. Eksponering for de flere studieområdene som tilbys av Liberal Studies-kursene, muliggjør oppkjøp av en bred kunnskapsgrunnlag, samt utvikling av kritisk tenking, evne til analyse og forbedring av skriftlig kommunikasjon.

Praktik er en integrert del av læreplanen. Gjennom opplevelsen i selskapet lærer elevene hvordan de skal forberede seg på deres fremtid, og kjenne til virkeligheten av den daglige profesjonelle. Mulige fremgangsmåter inkluderer kunstgallerier, museer, hoteller og arrangementshåndteringsselskaper.... [-]

Spania Community of Madrid
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk