BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Global forsyningskjedeforvaltning Asia 2020

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Global supply chain management undersøker begreper i produksjonsplanlegging, internasjonale forsyningskjeden administrasjon, logistikk og drift. Studenter i dette fagfeltet kan få en forståelse av forretningskonsepter og supply chain management prinsipper.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Bachelorgrad i Global forsyningskjedeforvaltning Asia

3 Resultater i Global forsyningskjedeforvaltning, Asia Filter

Bachelor i Logistikk Management (Global Supply Chain Management)

Zhejiang Wanli University
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Campus

Zhejiang Wanli University (ZWU), som ligger i Ningbo, dekker et samlet areal på 95 hektar og består av Qianhu Campus og Huilong Campus.

Les mer

BSc (Hons) Global Supply Chain Management

Sunway University
BSc
jan. 2021
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

BSc (Hons) Global Supply Chain Management grad tar sikte på å utvikle kandidater som er utstyrt med kunnskap, ferdigheter og evner til å administrere forsyningskjedenettverket ...

Les mer

B.B.A. Global Business Studies

BBA
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
15 juni 2020
Engelsk
Campus

A global perspective is increasingly important as international business dynamics change - Chinese businesses are taking more active roles in foreign markets and foreign compa ...

Les mer