BACHELORSTUDIES

3 Bachelorprogrammer i Global forsyningskjedeforvaltning 2020

En bachelorgrad er diplom tildeles studenter etter vellykket gjennomføring av en college-nivå læreplanen. Det tar vanligvis en student mellom tre og fire år for å tjene, og det kan gå forut jakten på graduate-nivå studie.

Hva er en Bachelor i Global Supply Chain Management? Dette programmet er laget for å forberede studentene for arbeid i kommersielle og industrielle miljøer. Ferdigheter som vektlegges omfatter ledelse, forhandling og kommunikasjon, og disse er utviklet gjennom kurs i fag som bedriftsøkonomi og internasjonal handel. Studenter kan forvente å studere praksis knyttet til internasjonal virksomhet og handel, samt ledelse er nødvendig for å føre tilsyn med slike prosesser.

The Bachelor i Global Supply Chain Management utvikler elevenes lederegenskaper, kunnskap om internasjonal virksomhet og evne til å navigere komplekse kommersielle disposisjoner.Disse ferdighetene, kombinert med potensial til å fullføre et internship, gir uvurderlige fordeler for studenter.

Den mest pålitelige opplysninger om kostnadene ved denne graden vil bli funnet på skolens inntakskontoret. De kan hjelpe deg med å beregne skolepenger, honorarer og andre utgifter som vil være aktuelt.

Etter eksamen med en Bachelor i Global Supply Chain Management, kan du følge arbeidet i ditt eget land eller i utlandet. På grunn av den grad vekt på internasjonal handel, kan du være en attraktiv kandidat til selskaper over hele verden som ønsker å fylle lederstillinger. Andre muligheter som kan finnes imidlertid, blant annet vært administrerende innkjøp og salg for kommersielle selskaper. Uansett hvilken karrierevei du forfølge, vil du kjennskap til virksomheten kvalifisere deg for en rekke posisjoner.

Du kan være i stand til å finne en skole som tilbyr bachelor i global supply chain management gjennom en online studie alternativ. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

3 Resultater i Global forsyningskjedeforvaltning Filter

Bachelor i Logistikk Management (Global Supply Chain Management)

Zhejiang Wanli University
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Campus

Zhejiang Wanli University (ZWU), som ligger i Ningbo, dekker et samlet areal på 95 hektar og består av Qianhu Campus og Huilong Campus.

Les mer

BA (Hons) i Internasjonal Supply Chain Management

GCU - Glasgow School for Business and Society
BA
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

En dynamisk

Les mer

BSc (Hons) Global Supply Chain Management

Sunway University
BSc
jan. 2021
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

BSc (Hons) Global Supply Chain Management grad tar sikte på å utvikle kandidater som er utstyrt med kunnskap, ferdigheter og evner til å administrere forsyningskjedenettverket ...

Les mer