BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Global ledelse i Portugal

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Global styring bidrar til å forberede folk til å jobbe over hele verden samtidig opprettholde kulturell sensitivitet og respekt. Personer som studerer global styring lære om ledelse og styring praksis samt samfunns toll for å arbeide effektivt på en internasjonal skala.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Bachelorgrad program i Global ledelse i Portugal

1 Resultater i Global ledelse, Portugal Filter

Grad i global ledelse

Universidade Europeia
Bachelor
<
Heltid studier
<
6 semestre
Engelsk
Campus

En grad i Management har som mål å bli den beste grad i ledelse i Portugal og tar sikte på å forberede studentene på en global verden. En lederkurs i tråd med de nyeste global ...

Les mer