$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Hotelledelse i Écully Frankrike

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. Hotel Management kurs og programmer er laget for å forberede studentene for yrker som hotelldirektører. I dette feltet elevene lære om økonomi, renhold og anlegg vedlik… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Hotel Management kurs og programmer er laget for å forberede studentene for yrker som hotelldirektører. I dette feltet elevene lære om økonomi, renhold og anlegg vedlikehold involvert i yrket. Kursene inneholder ofte ledelse grunnleggende, servicenæringen og reklame.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Ecully er en kommune som ligger vest for Lyon, i Rhone avdeling i den østlige delen av Frankrike. Byen har mange høyere utdanning etablissementer. Det er hjem til over 18 000 innbyggere.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Institut Paul Bocuse
Écully, Frankrike

Gjestfrihetsbransjen krever tilpasningsevne og en grundig kunnskap om atferd, livsstil og interesseområder av en stadig mer krevende internasjonal kundekreds.

Gjestfrihetsbransjen krever tilpasningsevne og en grundig kunnskap om atferd, livsstil og interesseområder av en stadig mer krevende internasjonal kundekreds. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Engelsk, Fransk
Campus