Filter
Bachelorgrader
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Bachelorgrad programmer i Humanities i Nord-Amerika 2019

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

En humaniorautdanning kan forberede studentene på slik karriere som utdanning, lov eller sivil tjeneste ved å gi en tverrfaglig tilnærming til studiet av menneskelig kultur. Kursene kan omfatte en undersøkelse av historie, språk, kunst og filosofi.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Bachelorgrad studie i Humanities i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Humanities, Nord-Amerika

Carleton University Undergraduate

I Bachelor of Humanities leser elevene verdens mest innflytelsesrike bøker og utforsker verdens mest spennende ideer innen kunst, filosofi, historie, litteratur, klassike ... [+]

Programoversikt

I Bachelor of Humanities leser elevene verdens mest innflytelsesrike bøker og utforsker verdens mest spennende ideer innen kunst, filosofi, historie, litteratur, klassikere, musikk, religion og vitenskap.

I dette tverrfaglige Liberal Arts-programmet studerer studentene verdens største ideer, bøker og kunstverk produsert av tenkere fra spekteret av innspilt verdenshistorie - fra antikkens Mesopotamia til moderne Amerika. Programmets vekt er på ideer, utforsket gjennom små diskusjonsgrupper og skriveoppgaver. Den typiske humanistiske student elsker å lese, og er begeistret for å dele ideer med studenter og professorer.

Bachelor of Humanities kan ta deg hvor som helst du vil gå. Humaniora studenter uteksaminere med fremragende forskning, skriving og kommunikasjon ferdigheter, og de stiger normalt veldig raskt i sine valgte yrker. Humaniora studenter kan be om å være paret med en profesjonell mentor og kan få innblikk i arbeidsplassen før de uteksamineres. Nyutdannede kan fortsette å gi lovende karriere, journalistikk, undervisning, medisin, forretning, politikkanalyse, utenlandsk tjeneste, internasjonale relasjoner, offentlig tjeneste, skriving og forskning.... [-]

Canada Ottawa
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Hearst

Du er interessert i flere fagområder? Du vil forstå miljøet som er ditt, og som kobler deg til resten av verden? Denne bachelorgrad gir deg en opplæring som fokuserer på ... [+]

Du er interessert i flere fagområder? Du vil forstå miljøet som er ditt, og som kobler deg til resten av verden? Denne bachelorgrad gir deg en opplæring som fokuserer på tverrfaglighet i samfunnsvitenskap og humaniora. Det vil bidra til å gjøre deg en allsidig, mobil og åpent person, en ettertraktet kvaliteter i arbeidsmarkedet i en verden med rask forandring.

Studentprofil

Vis nysgjerrighet om kompleksiteten av menneskelige og sosiale interaksjoner. Å søke å forstå og forstå opprinnelsen og innflytelsen av nåværende menneskelige og sosiale problemer. Ha en generell kultur og ønsker å utvide den. Nåværende åpenhet og kritisk følelse.

Programoversikt

Bachelorstudiet i Human and Social Issues Studies presenterer en original og engasjerende formel. Den vil åpne for tverrfaglige dimensjoner for å tolke og forstå opprinnelsen og utviklingen av de menneskelige og sosiale problemene i vid forstand. Kursene i dette programmet er delt inn i tre deler: ideer, metoder og utdyping. Inspirert av arven fra humaniora vil menneskelig adferd og sosiale fenomener bli nærmet seg fra et geografisk, historisk, litterært, psykologisk og sosiologisk perspektiv. I tillegg får du en solid vitenskapelig bakgrunn som gjør at du kan utføre forskningsprosjekter, samt å analysere og utnytte data av alle slag med et kritisk øye. Imprinted eller påtrykt med generell kunnskap og konkret læring, vil du endelig lede en grundig refleksjon over et valg av ditt valg i løpet av det fjerde året av programmet.... [-]

Canada Hearst
September 2019
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk