Filter
Bachelorgrader
Jordan Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorprogrammer i IT i Jordan

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

En bachelorgrad i IT er fokusert i ulike informasjonsteknologi programmer. Disse varierer fra nettverk, datamaskin infrastruktur eller webdesign. Studentene skal læres opp til å integrere IT-løsninger til forskjellige problemer de kan komme over i sin karriere. Nyutdannede vil vanligvis administrere og opprette forretningsapplikasjoner, systemer og programvare eller nettsteder.

Det er offisielt kjent som Hashemite Kingdom of Jordan. Jordan er funnet i Asia. En to-års syklus av pre-school, 10 år for grunnleggende, obligatorisk utdanning og videregående for to år er utdanningssystemet er opprettholdt her. Så du sitter for Tawjihi.

Bachelorgrad studie i IT i Jordan

Les mer Minimér

1 Results in IT, Jordan

Other options within this field of study:
Al-Ahliyya Amman University

Software engineering er opptatt av læreplanen syklusen utvikling og etablering av programvare, som inkluderer alt av behovsanalyse, design, bygging, testing og vedlikehol ... [+]

Engineering programvare

Software engineering er opptatt av læreplanen syklusen utvikling og etablering av programvare, som inkluderer alt av behovsanalyse, design, bygging, testing og vedlikehold, og forvaltning av økonomien i software engineering. Spesialiteten software engineering majors relativt nylig, og er hovedsakelig knyttet til anvendelse av prinsippene i informatikk, matematikk og engineering for å oppnå høy kvalitet og effektive programvareløsninger koste på problemene med programvaren systematisk og disiplinert og effektiv måte.

Software Engineering Department ble etablert i 2006 etter å ha innhentet godkjenning av departementet for høyere utdanning og forskning for å vedta et program for tildeling av bachelorgrad i software engineering studien startet i seksjonen ved begynnelsen av første kvartal av studieåret 2006/2007.... [-]

Jordan Amman
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk