Filter
Bachelorgrader
Thailand Studietype: Alle Tempo: Alle

Finn Bachelorgrader i IT i Thailand

Thailand er det beste valget for mange studenter som ønsker en Bachelor i IT grad. Thailand er hjem til top-notch universiteter, holder høy faglig standard, og har gode fasiliteter. Utdanningene suppleres av de mange sosiale aktiviteter. Thailand tilbyr en fascinerende blanding av gammelt og moderne, og skaper et intellektuelt og kulturelt stimulerende opplevelse. I tillegg er en bachelor i IT fra Thailand et flott første skritt mot en vellykket karriere, i Thailand og i utlandet.

Studiet av informasjonsteknologi innebærer å analysere, designe, bygge og implementere datasystemer. Med en bachelorgrad i IT fra Thailand, studentene har mange karrieremuligheter som programmerere, nettverk ledere, business analytikere, programvare ingeniører og IT-prosjektledere og konsulenter.

Hvis du har ferdigheter og ønsker å jobbe innen informasjonsteknologi, deretter en Bachelor i IT i Thailand kan være graden for deg!Søk programmene nedenfor og finn ut!

Les mer Minimér

1 Results in IT, Thailand

Asian University Thailand

Programmet består av en innbyrdes sett av 'fag' arrangert i en progressiv sekvens gjennom fire år. Studentene må studere totalt 145 studiepoeng i hele ... ... [+]

Bachelor of Engineering i informasjons-og kommunikasjonsteknologi Engineering

&nbsp

I ICE programmet, må studentene studere en grand total av 145 studiepoeng. To alternativer tilbys til ICE studenter, dvs. Communication Engineering (CE) og informasjonsteknologi (IT) alternativer. For første og andre år, vil ICE studentene ta samme kurs for begge alternativene. For tredje og fjerde år, vil ICE studentene ta noen vanlige kurs, inkludert spesifikke kurs for hvert alternativ. Merk at ICE programmet er utviklet for å gi kunnskap og tilknyttede ferdigheter i det brede feltet CE og IT. Dette representerer en av de store forandringene i det moderne liv, og tilhørende kurs har blitt utformet for å illustrere alle de viktigste temaene. ... [-]

Thailand Pattaya City Bangkok
June 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk