BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Idrett 2020 Afrika

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Når man studerer idrett, studenter vanligvis velge mellom å fokusere på forretnings- og strategiske elementer av sport eller fysiologiske aspekter. De som studerer den tidligere vanligvis har potensial til å trene eller leder profesjonelle idrettsorganisasjoner, mens sistnevnte hjelpemiddel i fysisk trening.

Kan noen annen region kan matche variasjon og dimensjon av Afrika? Med etterlignbar historie, landskap og kulturelle bidrag, knapt noen regioner har et utenlandsopphold møte som er mer utfordrende eller mer tilfredsstillende når det gjelder å studere.

Bachelorgrad program Deltid i Idrett Afrika

2 Resultater i Idrett, Afrika Filter

BA Hons / BCom Hons i idrettsvitenskap

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Innholdet for Honours-programmet består av forskningsmetodikk, idrettsvitenskapelig praksis, treningsvitenskap, sportsvisjon, sportspsykologi og treningsfysiologi.

Les mer

BCom i sportsledelse

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
3 år
30 sep. 2020
Engelsk
Campus

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse innen mestring, analyse, tolkning og anvendelse av ledelsesprinsipper i fitness og helse, coaching, undervisning og detaljhandel i sp ...

Les mer