BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad programmer i Idrett i Adelaide Australia 2020

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Mens engasjert i akademiske studier av idrett, studenter vanligvis velge mellom forbereder å administrere eller coach idrettsorganisasjoner eller gi fysisk trening veiledning for profesjonelle idrettsutøvere, studenter eller fritidsprogrammer. Kurs og programmer kan forberede forskere til undervisning eller coaching karriere. 

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

South Australia har mange private og offentlige universiteter som tilbyr graduate og undergraduate kurs. Dessuten er Fagskolen tilbys av enkelte høyskoler i dette området.

Deltid Bachelorgrad i Idrett i Adelaide i Australia

1 Resultater i Idrett, Adelaide Filter

Bachelor of Business (Sports Management)

Torrens University Australia
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Bachelor of Business (Sports Management) er utformet for å utstyre deg med en bred teoretisk og teknisk kunnskap som kreves for å operere og administrere effektivt innen sport ...

Les mer