BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrader i Idrett i Sør-Afrika 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Kurs og programmer i idrettsvitenskap, sport forretninger eller sport fysioterapi forberede studentene til å trene, administrere eller hjelpe en idrettsorganisasjon. Studenter som fokuserer på fysioterapi og trening kan også arbeide i skolen eller for fritidsorganisasjoner.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Deltid Bachelorgrad studie i Idrett i Sør-Afrika

2 Resultater i Idrett, Sør-Afrika Filter

BA Hons / BCom Hons i idrettsvitenskap

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Innholdet for Honours-programmet består av forskningsmetodikk, idrettsvitenskapelig praksis, treningsvitenskap, sportsvisjon, sportspsykologi og treningsfysiologi.

Les mer

BCom i sportsledelse

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
3 år
30 sep. 2020
Engelsk
Campus

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse innen mestring, analyse, tolkning og anvendelse av ledelsesprinsipper i fitness og helse, coaching, undervisning og detaljhandel i sp ...

Les mer