BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Idrett i Johannesburg Sør-Afrika 2020

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Mens engasjert i akademiske studier av idrett, studenter vanligvis velge mellom forbereder å administrere eller coach idrettsorganisasjoner eller gi fysisk trening veiledning for profesjonelle idrettsutøvere, studenter eller fritidsprogrammer. Kurs og programmer kan forberede forskere til undervisning eller coaching karriere. 

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilden til gull og diamanter i det sørlige Afrika. Det er grunnlaget for Sør-Afrikas konstitusjonelle domstol og er den største og rikeste byen i Gauteng-provinsen. Det er hjem til University of Johannesburg.

Deltid Bachelorgrad program i Idrett i Johannesburg i Sør-Afrika

2 Resultater i Idrett, Johannesburg Filter

BA Hons / BCom Hons i idrettsvitenskap

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
30 okt. 2020
Engelsk
Campus

Innholdet for Honours-programmet består av forskningsmetodikk, idrettsvitenskapelig praksis, treningsvitenskap, sportsvisjon, sportspsykologi og treningsfysiologi.

Les mer

BCom i sportsledelse

University of Johannesburg
Bachelor
jan. 2021
<
Fulltid
<
3 år
30 sep. 2020
Engelsk
Campus

Studenten skal utvikle anvendt kompetanse innen mestring, analyse, tolkning og anvendelse av ledelsesprinsipper i fitness og helse, coaching, undervisning og detaljhandel i sp ...

Les mer