BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Informasjonsforvaltning i USA

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

De tekniske midler som informasjonen blir behandlet og etiske hensyn til å håndtere mennesker danne de to søylene i de fleste informasjonsstyringsprogrammer. Studenter uteksaminert fra disse programmene kunne forvente større muligheter i sine valgte karrierer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Bachelorgrad i Informasjonsforvaltning i USA

3 Resultater i Informasjonsforvaltning, USA Filter

Bachelor i informasjonssystemer

Rider University
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
English
Campus

Informasjonssystemer (IS) er datasystemer som støtter en virksomhet. Enten en virksomhet er stor eller liten, er informasjonssystemer nøkkelen til suksess. Profesjonelle innen ...

Les mer

BSBA - Management Information Systems

Shippensburg University - John L. Grove College of Business
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

Effektiv informasjon er en integrert del av enhver vellykket organisasjon.

Les mer

BSc i Enterprise Information Management

IGlobal University
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

BSIT-programmet krever ferdigstillelse av 180 kvartals studiepoeng av kurs (40 kurs) som inkluderer 12 Generelle utdanningskurs, 24 Core kurs og 4 Konsentrasjonskurs.

Les mer