Filter
Bachelorgrader
Romania Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign Bachelorprogrammer i Informasjonssystemer i Romania

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Informasjonssystemer er et fagområde som gir studentene den utdanningen de trenger for fremtiden. Klasser dreie seg om en kombinasjon av forretninger og informatikk informasjon for å sikre deltakerne er i stand til å analysere informasjonen de finner, og bruke den til et forretningsmessig ståsted.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Bachelorgrad program i Informasjonssystemer i Romania

Les mer Minimér

1 Resultater i Informasjonssystemer, Romania

Andre valg innen dette fagområdet:
Danubius University

Oppgaven til dette programmet er å forberede spesialister på feltet, i samsvar med kravene fra Romania inn i EU, de endringer som forstyrrer i realøkonomien, på det innen ... [+]

Oppdraget med dette programmet er å forberede spesialister på feltet, i samsvar med kravene fra Romania som kommer inn i EU, endringene som forstyrrer realøkonomien, på hjemmemarkedet og i en globalisert ramme.

Vi sikrer helt de nødvendige forholdene også ved å kapitalisere erfaringen fra høyere utdanning i og utenfor landet, tilpasse læreplanen og fagfiler til kravene som følger med å bli en del av EU, slik at kandidater fra bachelorbaner grundig kan assimilere og utdype teoretisk og praktisk kunnskap innen regnskap for å skaffe seg nødvendig definisjon av kunnskap, kompetanse og ferdigheter.

Den faglige kompetansen som er oppnådd av kandidater etter at de har oppnådd bachelorgrad er:... [-]

Romania Galaţi
September 2020
Engelsk,Rumensk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk