Filter
Bachelorgrader
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Bachelorprogrammer i Informasjonsteknologi for bedrift i Nord-Amerika 2019

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

The Business Information Technology programmet lærer elevene hvordan de skal utnytte begreper som risikostyring, justering og corporate governance fra et forretningsmessig perspektiv. En vil bli lagt vekt på datasikkerhet og menneskelige ressurser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Bachelorgrad program i Informasjonsteknologi for bedrift i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Informasjonsteknologi for bedrift, Nord-Amerika

Park University

The Information and Computer Science (ICS) grad forbereder studentene for et bredt spekter av datamuligheter i bransjen så vel som i diplomstudium. ICS studentene velge e ... [+]

Den Informasjon og informatikk (ICS) studium forbereder studentene på et bredt spekter av datamuligheter i bransjen så vel som i diplomstudium. ICS studentene velge ett eller flere fagområder blant disse fire alternativene: Informatikk, Systemutvikling, data management, og nettverk. Avhengig av deres valgte spesialitet område, avgangselever på Park Informasjon og Computer Science studium er godt forberedt for disse bransje stillinger: Web programmerer, programmer programmerer, informasjonsteknologi (IT) prosjektleder, database analytiker, nettverk analytiker. Programmet er en ideell plass for studenter som liker å jobbe med teknologi og ønsker å studere i en av parkens på campus eller online studieprogrammene. ... [-]

USA Parkville Kansas City
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk