BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Internasjonal forvaltning i Paris Frankrike

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Enkeltpersoner som ønsker å fremme sine karrierer eller akademisk utdanning kan vurdere å fullføre et kurs i internasjonal ledelse. Med sin tverrfaglige aspekter dette kurset kan dra studenter av ulike disipliner og kan hjelpe enkeltpersoner få en godt avrundet perspektiv på ledelse feltet og dets applikasjoner.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Paris er den mest befolkede byen i Frankrike og dets hovedstad. Den har over 2 millioner innbyggere. Det spiller vertskap for ledende sentre for læring og kunst i den europeiske regionen. Være hjemme til det høyeste antall høyt utdannede, har Paris flere prestisjetunge universiteter i Frankrike.

Beste skoler Bachelorgrad program i Internasjonal forvaltning i Paris i Frankrike

2 Resultater i Internasjonal forvaltning, Paris Filter

Bachelor in International Management

Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
15 aug. 2020
Engelsk
Campus

The ISG Bachelor’s program is a three-year program taught 100% in English or in English/French and validated by our educational Partner Middlesex University in London, UK. Cul ...

Les mer

Internasjonal bachelor i forretningsadministrasjon

Y SCHOOLS
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Fransk
Campus

Når du velger International Bachelor in Business Administration, går du inn i en sinnstilstand, verdier og sterke forpliktelser.

Les mer