BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Internasjonal forvaltning i Betlehem USA

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

En BA i International Management er en grad som søker å gi studentene ferdigheter og kunnskap om lederstillinger i multinasjonale organisasjoner. Emnet omfatter bl.a. språk, statistikk, matematikk, regnskap, markedsføring og annen virksomhet relaterte felt. Nyutdannede vil være i stand til å finne karrierer i sivile tjenester, forvaltning, konsulentselskaper og mer, i internasjonal sammenheng.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Lehigh University i Betlehem, har PA den mest studenter melde for studieprogrammene hvert år. Det er tett fulgt av Moravian College, Albright College og DeSales University.

Topp Bachelorgrad program i Internasjonal forvaltning i Betlehem i USA

1 Resultater i Internasjonal forvaltning, Betlehem Filter

Bachelor i internasjonal ledelse

Moravian College
Bachelor
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Major i International Management tilbys i fellesskap med Department of Economics and Business. International Management majors ta regnskap 157, økonomi 152 og 236; Ledelse 223 ...

Les mer