83 Bachelor Programmer i Internasjonal forvaltning 2024

Bachelor Programmer i Internasjonal forvaltning 2024Filter
    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    36 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    For å trives i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked forventes det i økende grad at fagfolk har et globalt perspektiv og en økt følsomhet for interkulturelle miljøer. Det som skiller dette programmet fra tradisjonell bedriftsadministrasjon er dets sterke vekt på internasjonale aspekter innenfor hver modul. Du vil tilegne deg grunnleggende grunnleggende kunnskap og utvikle interkulturelle ferdigheter som er avgjørende i bransjen.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    IU BA i internasjonal ledelse er den ideelle måten å starte din internasjonale karriere på. Du vil lære det grunnleggende om virksomheten og få ekspertise for å takle ledelsesutfordringene i den digitale tidsalderen. Ettersom prosesser og infrastrukturer endres som følge av digitalisering og globalisering, vil du ha smidige og fleksible ledelsesteknikker for å lykkes med å lede team, koordinere prosjekter og kommunisere med kunder.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bro over gapet mellom utviklede land og utviklingsland, støtt digitaliseringsinnsats eller fremme lik tilgang til helsetjenester av høy kvalitet – Bachelor i International Healthcare Management-programmet gir deg sjansen til å bygge en karriere med reell innvirkning på verden. Ved å bygge en karriere dedikert til å forbedre helsevesenet over hele verden, kan du forvente spennende nye utfordringer på en konstant basis, samt sjansen til å utvikle helseprosjekter rundt om i verden. Utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for en vellykket karriere innen helsevesenet, og jobb i frivillige organisasjoner, offentlige etater eller sykehusstyrer.

    • Brussels, Belgia
    • Wiltz, Luxembourg

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vårt 3-årige bachelorprogram på heltid er et fremtidsrettet næringslivspensum med valg av 4 spesialiseringer i det siste studieåret: Business, International Business Management, Management of Technology og Management of AI & Machine Learning. Studenter som fullfører denne akademiske reisen vil være forberedt på å bli fremtidige ledere for å administrere internasjonale prosjekter i dagens teknologiledede økonomi. UBI Business School har blitt rangert som #26 over hele verden av QS Executive MBA Rankings i kategorien felles EMBA-programmer og oppnådd en 5-stjerners totalrangering.

    • Berlin, Tyskland
    • Potsdam, Tyskland

    Fulltid

    36 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Med denne globale og karriereorienterte forretningsgraden vil du få muligheten til å få verdifull erfaring i Tyskland og utlandet for å forme fremtiden din i internasjonal virksomhetsledelse. Fra internasjonal forretningsrett til strategisk ledelse og interkulturell kommunikasjon, lærer du alt du trenger for å bygge en vellykket forretningskarriere. Du får en rekke kompetanser; interkulturell, digital og generell virksomhetskompetanse. Dette inkluderer global supply chain management, internasjonal markedsføring, etikk, ledelse og økonomi.

    • Geneva, Sveits
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet er designet for å gi studentene verktøyene til å forstå mulighetene og utfordringene i det globale markedet. Studentene lærer det grunnleggende om internasjonale forretningsstrategier og flerkulturell bedriftsledelse, og tar en forretningstilnærming til globalisering.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studer en Bachelor of Arts i International Management. Dette Management BA-programmet undervises helt på engelsk på Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 1 more

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BSc (Hons) International Strategic Business Management med plasseringsår er rettet mot studenter som har en interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av nøkkelaspektene ved internasjonal forretningsledelse og spesielt som ønsker å forfølge en internasjonal karriere innen bedriftsledelse. Den søker å gi studentene en læringsopplevelse som lar dem utvikle ferdigheter som skaper effektiv lederatferd i ulike organisasjoner i dagens skiftende forretningsmiljø.

    • Vienna, Østerrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Bachelor of Science i International Management er en tre års fulltids studium hvor studentene få state of the art forvaltningen kompetanse og lederegenskaper. Programmet er skreddersydd for svært talentfulle søkere med en A-nivå grad (Matura, Abitur, eller tilsvarende) og en sterk motivasjon til å studere i et internasjonalt og flerkulturelt miljø.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    En av hovedfordelene med GBSB Globals Bachelor of Business Administration og Digital Innovation in Europe er den modulære utformingen av læreplanen. Denne tilnærmingen gjør det mulig for studentene å fokusere på studieområdet de brenner for, samtidig som de oppnår generell forretningssans. Denne strukturen gir studentene rom til å svinge fra ett felt til et annet: fra økonomi til markedsføring, fra markedsføring til entreprenørskap. Studentene har også muligheten til å studere hvordan virksomheten håndteres i forskjellige regioner i verden, lære å utvikle en større kulturell intelligens og bevissthet, og effektivt arbeide med mennesker fra hele verden.

    • Lugano, Sveits

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Venice, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Kinesisk, Italiensk

    Programmet, arrangert i fellesskap av University of Milan La Statale og Ca' Foscari University of Venezia, har som mål å gi grunnleggende, solid kunnskap og opplæring i forvaltning og promotering av den materielle og immaterielle kulturarven til flere sivilisasjoner fra fortiden, som blomstret i Europa, Nord-Afrika, Øst- og Vest-Asia.

    • Strasbourg, Frankrike

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk, Tysk

    Å velge Bachelor of International Business ved EM Strasbourg betyr å forplikte seg til et program for fortreffelighet og spille en aktiv rolle i utdanningen din. Vår internasjonale lederbane tilbyr et høyt nivå av akademisk og operativ utdanning for å trene ansvarlige ledere. Fra teoretisk kunnskap til praktisk kunnskap, vil du utvikle dine språkkunnskaper og utvikle deg i et internasjonalt fokusert miljø. Denne opplæringen inkluderer minst ni måneders profesjonell plassering, i Frankrike eller i utlandet, for å oppdage hvordan et selskap jobber, få nye ferdigheter og avgrense dine karrieremål.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Forretningskvinner og menn kan finnes overalt i verden i alle slags organisasjoner. Som utdannet med en BA-grad i forretningsadministrasjon og internasjonal ledelse og markedsføring, vil du kunne administrere lokale for internasjonale mennesker, organisere små til store prosjekter og være en del av oppstarter så vel som multinasjonale selskaper.

    • Shanghai, Kina

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Kinesisk

    Siden september 2020 tilbyr SBC og USST studentene en fantastisk og unik mulighet til å tjene både en britisk bachelorgrad og en kinesisk bachelorgrad. Hvis internasjonale studenter har et sterkt ønske om å lære kinesisk, kan de bli dobbeltregistrert.