$close

Filtre

Se resultater

Bachelorprogrammer i Internasjonal logistikk i Malaysia

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.Internasjonal logistikk er en ny bachelorgrad program som fokuserer på disipliner og anvendelser av logistikk med sin bransje. Den har lagt fokus på transportbransjen og dets respektive logi… Les mer

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Internasjonal logistikk er en ny bachelorgrad program som fokuserer på disipliner og anvendelser av logistikk med sin bransje. Den har lagt fokus på transportbransjen og dets respektive logistikk. Begge er sentrert på logistiske funksjoner og programmer på et internasjonalt perspektiv.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Bachelorgrad program i Internasjonal logistikk i Malaysia

Minimér
Les mer om å studere i Malaysia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
Saito University College
Petaling Jaya, Malaysia

Utstyrer studentene med den nødvendige kunnskapen og ferdighetene innen logistikk og e-business.

Utstyrer studentene med den nødvendige kunnskapen og ferdighetene innen logistikk og e-business. -
Bachelor
Engelsk
Campus