$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Internasjonal reiselivsledelse i Regency Park Australia

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad. En utdanning i internasjonal hospitality management omfatter et bredt spekter av emner. Disse kan omfatte markedsføringsledelse; internasjonale… Les mer

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

En utdanning i internasjonal hospitality management omfatter et bredt spekter av emner. Disse kan omfatte markedsføringsledelse; internasjonale arrangementer, turisme og gjestfrihet analyse og konsepter; gjestfrihet operasjoner ledelse; turist forbrukernes atferd; kulturelle forskjeller og lederutvikling.

Australia er en øy landet og kontinentet den sørlige halvkule, i SW Pacific, et medlemsland i Samveldet.

Minimér
Les mer om å studere i Australia
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
International College Of Hotel Management ICHM
Regency Park, Australia

Leter du etter en læringsopplevelse som gir et bredt utvalg av karrieremuligheter? Studer vår Bachelor of Business-grad.

Leter du etter en læringsopplevelse som gir et bredt utvalg av karrieremuligheter? Studer vår Bachelor of Business-grad. -
Bachelor
Engelsk
Campus