$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Internasjonal reiselivsledelse i Lyon Frankrike

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap. En internasjonal hospitality management programmet er laget for studenter som ønsker en ledelse karriere i turisme eller serveringsbransjen. Klasse emner kan omfatte strat… Les mer

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

En internasjonal hospitality management programmet er laget for studenter som ønsker en ledelse karriere i turisme eller serveringsbransjen. Klasse emner kan omfatte strategisk økonomistyring, gjestfrihet operasjoner, internasjonal kommunikasjon, forbrukeratferd og markedsføring.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Lyon ligger i det østlige Sentral-Frankrike. Det er by med mer enn 400.000 innbyggere. Lyon Byen har en rekke universiteter, høyskoler og andre mindre bedrifter for høyere utdanning.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
Andre valg innen dette fagområdet: 
MBA | MSc
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
SHG Lyon
Lyon, Frankrike

En av de beste bachelorgradene i Frankrike for å bli leder i gjestfrihet. Du vil bli opplært i alle avdelinger.

En av de beste bachelorgradene i Frankrike for å bli leder i gjestfrihet. Du vil bli opplært i alle avdelinger. -
Bachelor
3 år
Engelsk, Fransk
Campus