Filter
Bachelorgrader
Australia Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Bachelorgrad programmer i Jordbruksvitenskap i Australia 2020

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Agricultural vitenskap omfatter et bredt område av emner, og klasser kan tas på skoler over hele verden. Emner inkluderer matvitenskap, jordbruk, skog teknologi, agroøkologi, veterinærmedisin, biologisk engineering, dyreliv teknologi og plantekultur.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Deltid Bachelorgrad program i Jordbruksvitenskap i Australia

Les mer Minimér

1 Resultater i Jordbruksvitenskap, Australia

Andre valg innen dette fagområdet:
Melbourne Polytechnic

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbe ... [+]

Kombiner din interesse for landbruk og teknologi og være i forkant av bransjen med bachelorstudiet i bachelor i bachelorstudiet i Melbourne Polytechnic , tilbys i samarbeid med La Trobe University.

Bachelor of Agriculture and Technology er en unik treårig grad med store studier i:

agribusinessagronomiakvakulturVinkultur og vinsmaking

Merk - Lokale studenter

Lokale eller hjemlige studenter bør merke seg at denne graden tilbys gjennom Melbourne Polytechnic i samarbeid med La Trobe University. Nyutdannede vil ha sine grader tildelt av La Trobe University, og grad testamurs vil inneholde La Trobe segl og logo.

Fokus på landbruksbehov for din fremtid

Denne bransjefokuserte graden kombinerer erfaring og kompetanse fra spesialister fra La Trobe Universitys mat-, jordbruks- og biovitenskapsavdeling og Melbourne Polytechnic Primary Industries Department.... [-]

Australia Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk