close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Hortolândia Brasil

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig… Les mer

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig tjeneste. Studieprogrammene er komponert for å gi nyutdannede opplært til å analysere og finne ut av kompliserte hendelser i vår tid samt øke journalistiske normer i alle medier.

Brasil, offisielt Forbundsrepublikken Brasil er det største landet i både Sør-Amerika og Latin-Amerika-regionen. Det er verdens 's femte største land, både etter geografisk område og med befolkningen, med over 193 millioner mennesker.

Beste skoler Bachelorgrad i Journalistikk og massekommunikasjon i Hortolândia i Brasil

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Centro Universitário Adventista de São Paulo UNASP
Engenheiro Coelho , Brasil +3 Mer

Journalistfagfolk jobber innen trykte, radio-, tv- og elektroniske medier, i presse- og kommunikasjonsrådgivninger, konsulentbyråer, høyere utdanning og i forskningssentre.

Journalistfagfolk jobber innen trykte, radio-, tv- og elektroniske medier, i presse- og kommunikasjonsrådgivninger, konsulentbyråer, høyere utdanning og i forskningssentre. -
Bachelor
Portuguese (Brazil)
mars 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter