close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Guatemala

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter. Innen journalistikk krever fagfolk villig til å oppsøke informasjon og sende det videre til publikum gjennom avisartikler eller radio og fjernsynskri… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Innen journalistikk krever fagfolk villig til å oppsøke informasjon og sende det videre til publikum gjennom avisartikler eller radio og fjernsynskringkasting. Journalistikk er et felt som krever enkeltpersoner å være organisert, hardtarbeidende, og detalj-orientert.

Det er flere private universiteter som kan finnes i hele Guatemala. Til tross for dette, har det fortsatt noen av de laveste leseferdighet nivåer i hele Sentral-Amerika. De som ønsker å studere i dette landet må betale høyere undervisning på grunn av de privatiserte skolesystemer.

Bachelorgrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Guatemala

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Universidad Galileo de Guatemala
Guatemala by , Guatemala

Han arbeider med offentlige figurer og kjente medier, utvikler strategiske planer, rådgiver og analyserer bilder og muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Han arbeider med offentlige figurer og kjente medier, utvikler strategiske planer, rådgiver og analyserer bilder og muntlig og skriftlig kommunikasjon. -
Bachelor
Fulltid
4 år
Spansk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter